Un colaj de sezon: Time lapse de iarnă şi trucuri cu snowboard-ul [VIDEO]

Dacă tot a venit sezonul rece şi se apropie sfârşitul de an, aceasta este perioada perfectă pentru  de iarnă spectaculos, în mijlocul naturii.

Colaj iarna timelapse

Pe parcursul anului care se încheie în câteva zile, deseori am construit materiale editoriale în jurul unor clipuri care mi s-au părut cel puţin spectaculoase şi cel multe de neratat. Deoarece iarna şi sporturile specifice acestui anotimp reprezintă un subiect perfect pentru nişte scene de invidiat, mai jos am ataşat un nou colaj format din nişte imagini remarcabile.

Clipul este un amalgam de în format time lapse şi tineri care îşi demonstrează talentul când vine vorba de snowboard. Acest time lapse de iarnă este realizat de Scott studach, iar dacă aveţi vreun jucător preferat care activează în acest domeniu de activitate, merită să aveţi în vedere şi persoanele ale căror demonstraţii de forţă majoră au fost integrate în acest scurt metraj. Lista îi include pe Joe Bosler, Tim Humphreys, Patrick McCarthy, Scotty Vine, Fredrik Evensen, Andy Bergin-Sperry, Shaun McKay, Ethan Morgan, Jake Blauvelt, Nick Ennen, Austen Sweetin. Coloana sonoră a fost realizată de Dexter Britain.

Deoarece cuvintele sunt de prisos când privim imagini atât de frumoase, nu mai rămâne decât să apăsaţi Play:

Alexandru Puiu
17:00 24.12.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video