Tomb Raider primeste multiplayer

Tomb Raider primeste multiplayer

Inca de la debutul sau din 1996, seria Tomb Raider a oferit intotdeauna experiente single player alaturi de eroina Lara Croft. Atmosfera jocurilor era bazata pe faptul ca eroina era complet singura intr-un mediu ostil, insa noul titlu al seriei va schimba toate acestea, aducand pe langa campania plina de actiune si o componenta multiplayer.

Tomb Raider Multiplayer

Dezvaluirea a venit in cel de-al patrulea episod al documentarului The Final Hours of Tomb Raider, care urmareste ultimele cateva luni de dezvoltare ale acestuia. Acest nou mod de joc a fost dezvoltat in cadrul studioului Eidos Montreal, acelasi responsabil si pentru excelentul Deus Ex: Human Revolution, lansat in 2011. Din cate imi pot da seama, multiplayer-ul este foarte asemanator cu cel al seriei uncharted, in care doua echipe se lupta pentru suprematie in scenarii extrase din campania de single player. Pentru a oferi o experienta mai apropiata de vechile jocuri ale seriei, diverse capcane au fost incluse pe hartile de multiplayer, care pot fi activate de jucatori.

Actorul Zachary Levi, protagonistul serialului de telviziune Chuck, prezinta The Final Hours si va fi inclus chiar si in jocul final, ca personaj jucabil in multiplayer. Putem vedea in cadrul acestui episod chiar si sesiunea sa de inregistrari audio pentru joc, dar si secvente de gameplay in care il putem vedea transpus in joc.

Citește și: