Ultimele detalii despre Samsung Galaxy A7 ne arată toate dotările viitorului smartphone

Ultimele detalii despre Samsung Galaxy A7 ne arată toate dotările viitorului smartphone

Samsung Galaxy A7 apare cu noi informații neoficiale și confirmă ceea ce doream să vedem pe acest smartphone de vârf de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 4 review Playtech (11)

Samsung Galaxy A7 este un nou smartphone din linia premium pregătită de sud-coreeni. Acesta ar trebui să fie cel mai bun din linia Alpha, după A3 și A5, iar acum aflăm că are un ecran full HD, un Qualcomm Snapdragon 615 cu patru nuclee și arhitectură pe 64 de biți, iar memoria RAM este de 2GB, conform GSMArena.

După cum se vede din aceste dotări, Samsung Galaxy A7 nu este neapărat cel mai puternic smartphone al companiei, dar nu acesta ar trebui să fie punctul său forte. Telefonul va mai avea o cameră de 12 megapixeli care filmează full HD și  nu 4K, după cum a folosit Samsung pe Galaxy S5 și Galaxy Note 4, iar cea frontală va fi de 5 megapixeli. De asemenea, are colecția întreagă de senzori: busolă, NFC, giroscop și accelerometru.

samsung alpha a7

Linia premium din care ar face parte și Galaxy A7 a debutat cu Samsung Galaxy Alpha, un smartphone cu șasiu din metal, mai mic decât Galaxy S5 și care a „anunțat“ designul pe care a ajuns să îl aibă și Samsung Galaxy Note 4. Linia Alpha este așteptată să înlocuiască actuala categorie Galaxy, iar modelele A3, A5 și A7 sunt primele pe care Samsung le-ar pregăti pentru 2015 sau chiar finalul acestui an.

„E un telefon de cumpărat, dacă ne gândim că vrem ceva care să arate bine, să meargă excelent și să nu aibă un ecran foarte mare. Dar camera foto dezamăgește. Ecranul dezamăgește. Așa că mai bine ne uităm la un telefon chinezesc de tipul Xiaomi, Oppo sau OnePlus de pe un canal neoficial, decât la Alpha. Știți la ce nu vă va dezamăgi? La momentul când îl scoateți pe masă și veți fi întrebat ce e, puteți să vă mândriți cu un telefon bun0“ – review-ul integral pentru Samsung Galaxy Alpha este aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: