14 iun. 2014 | 11:30

Twitter vă traduce postările pe care nu le înţelegeţi cu Bing

ACTUALITATE
Twitter vă traduce postările pe care nu le înţelegeţi cu Bing

Iniţial un proiect care implica în aplicaţia Twitter de Windows Phone, acesta s-a extins acum pe web şi iOS.

Twitter Bing Translate

Cei mai mulţi dintre noi . Aceasta este clasificată ca fiind limba internaţională a internauţilor şi, fără să exagerez, exceptând partea asiatică a conţinutului online, e foarte probabil ca peste 70% din ceea ce întâlnim pe internet să fie în engleză. Există însă şi excepţii de la regulă şi se poate întâmpla ca ceva ce ne interesează să fie disponibil doar în franceză, germană, rusă sau orice alte limbă. În astfel de situaţii, prima opţiune este să apelăm la Google Translate. Se pare însă că şi Bing Translate câştigă teren.

În urma unui parteneriat cu Microsoft, postările de pe Twitter pot fi traduse cu uşurinţă din orice altă limbă în engleză. Această funcţie a fost pentru prima oară introdusă în urmă cu câteva săptămâni în aplicaţia Twitter de Windows Phone. Acum, acelaşi parteneriat s-a extins și la aplicaţia pentru iOS şi pe web. Dacă veţi intra pe twitter.com şi veţi întâlni o postare precum cea de mai sus, în dreptul ei veţi găsi o icoană cu globul pământesc. Aţi făcut click pe ea şi instant sub postarea iniţială va apărea traducerea ,,by Bing”.

Ca de fiecare dată cu un motor de traducere online, traducerile nu sunt neapărat perfecte, dar vă ajută să înteţelegeţi ideea generală a unei postări. Ideal ar fi să puteţi alege limba în care traduceţi, dar până vom vedea şi respectiva opţiune, apelaţi fără emoţie la Google Translate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele