Cât durează să postezi pe Twitter toate cuvintele din limba engleză?

Cât durează să postezi pe Twitter toate cuvintele din limba engleză?

Un experiment neobişnuit realizat de un internaut pe nume Adam Parish ne-a arătat cât durează să postezi pe Twitter .

Există multe proiecte interesante care se desfăşoară exclusiv online. Printre acestea s-a numărat şi unul iniţiat de Adam Parish pe 30 noiembrie 2007. Platforma folosită a fost , o reţea socială folosită pentru proiecte din ce în ce mai diverse. În cazul de faţă a fost vorba de postarea online a tuturor cuvintelor din limba engleză.

Printr-un cont de Twitter cu numele de @Everyword, Parish a postat pe twitter pe 30 noiembrie litera a. Acesta a fost primul tweet  al acestui cont şi primul cuvânt din orice dicţionar de limba engleză. Au trecut 30 de minute până când, un nou cuvânt ce începe cu litera a a fost postat. Ideea din spate era simplă. Fiecare cuvânt din limba engleză urma să fie postat pe Twitter în ordine alfabetică la acelaşi interval de jumătate de oră. În total, vor fi necesare 109.229 postări, aferente celor 109.229 cuvinte din dicţionarul englez. La momentul redactării acestui material, cuvântul de ordine era Zygotes.

,,Twittering every word in the English language. Task will complete in 2014.” Astăzi, sămbătă, 7 iunie 2014, după aproape 7 ani, sarcina titanică din spatele acestui proiect, descrisă foarte clar în descrierea profilului, s-a finalizat. @everyword a ajuns să aibă 99,500 de followeri şi a urmărit 12 persoane.

Citește și: