Twitter are un cont conectat la o dronă, @Dronie

Twitter are un cont conectat la o dronă, @Dronie

Twitter, site-ul de microblogging a făcut pași importanți în a ajuta generația noastră să comunice mai eficient în 140 de caractere sau mai puțin.

Twitter Dronie

Evident, judecând după numărul foarte mic de conturi active pe Twitter, din România, discuția se poartă la nivel global. Recent, compania a anunțat un nou cont oficial de Twitter, care este conectat de această dată la o dronă. Drona respectivă a survolat cerul în timpul evenimentului Cannes Lions făcând o mulțime de fotografii la fața locului, ca parte a testului oficial. Snapshot-urile Vine au fost apoi uploadate pentru public, pe rețeaua de socializare.

Contul oficial pentru aceste clipuri și imagini poartă numele de @dronie, cel mai probabil în urma argumentului că imaginile preluate de dispozitiv ar putea fi denumite  ”drone selfies”. Oare asta înseamnă că ar trebui să le numim ”dronies”? Contul @dronie a fost deschis cu un clip de tip Vine, în care sunt înfățișați Sir Patrick Stewart, alături de vicepreședintele Twitter, Joel Lunenfeld, unde cei doi fac cu mâna la cameră în timp ce aceasta se îndepărtează, ridicându-se cât mai sus. Feed-ul contului a fost populat de imagini diverse care aveau același stil de filmare, al unor celebrități diverse care au pășit pe covorul roșu la Cannes Lions.

Citește și: