Twitter are o nouă funcție utilă – Vă puneţi prietenii pe mut?

Twitter are o nouă funcție utilă - Vă puneţi prietenii pe mut?

După ce au introdus în ultima perioadă mai multe actualizări serviciului de micro-blogging, cei de la ne atrag cu altă funcţie utilă.

twitter-mute-official-359x640

Ideea de a pune un prieten sau un cunoscut pe mut pe Twitter nu este deloc nouă. Există mai multe aplicaţii terţe care oferă această funcţionalitate. Pentru că au sesizat un interes pentru ea, de astăzi a fost introdusă atât în aplicaţiile oficiale de iOS şi Android cât şi în varianta web a reţelei de socializare.

Ideea de a pune pe cineva de pe Twitter pe mut are aplicabilitate în foarte multe scenarii în care nu vă doriţi să daţi unfollow la respectivul contact. Se poate întâmpla de exemplu să vă streseze cineva apropiat cu un volum de la un eveniment, într-o sesiune de live tweeting. În orice caz, aceasta s-ar putea să fie cea mai rapidă cale de a vă menţine un flux de tweet-uri interesante.

Dacă veţi pune pe cineva pe mut, nu veţi primi tweet-uri sau retweet-uri de la acea persoană până nu le daţi ,,unmute”. Nu veţi primi notificări de tip push sau SMS-uri aferente acelor postări. Între timp, persoana respectivă vă poate urmări tweet-urile voastre fără probleme şi nu are cum să afle că aţi trecut-o pe mut.

Funcţia exemplificată în imaginea de mai sus se afla într-o perioadă de teste deja de câteva săptămâni, timp în care, a fost disponibilă doar pentru o mână de oameni. Pentru că testele s-au desfăşurat fără evenimente neplăcute, acum ne putem bucura cu toţii de aceleaşi beneficii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: