Turtle Beach Recon 320, un headset de gaming performant și accesibil

Turtle Beach Recon 320, un headset de gaming performant și accesibil

Turtle Beach, unul din jucătorii importanți de pe piața perifericelor pentru PC a anunțat un nou headset performant și accesibil, Recon 320.

Turtle-Beach-Ear-Force-Recon-320-2

Turtle Beach Ear Force Recon 320 este un headset cu certificare Dolby Surround pe 7.1 canal. Recon 320 se poate conecta la un port USB al PC-ului sau printr-un jack standard de 3.5 inci la orice alt dispozitiv mobil, cabluri cu care vine desigur în pachet. Căștile folosesc un material izolant pentru a acoperi urechea iar producătorul spune că au fost testate în sesiuni multiple de gaming de mai multe ore fiecare, și sunt unele dintre cele mai comfortabile de pe piață. La interior se află difuzoare de 50 mm cu magnet Neodymium. Surround-ul de tip 7.1 este obținut desigur virtual, cu ajutorul poziționării software a jocului.

Căștile pot fi customizate cu ajutorul unor capace ce pot fi achiziționate separat de pe site-ul producătorului. Pe cablu există un microfon și controale multimedia pentru dispozitivele mobile pentru a răspunde și a închide apelurile și pentru controlul melodiilor. Producătorul oferă și un microfon detașabil pentru sesiunile de gaming unde este necesar.

Headset-ul va fi disponibil la un preț aproximativ de 80-85 Euro undeva la finalul acestei luni.

Turtle-Beach-Ear-Force-Recon-320-1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: