Turtle Beach Titanfall Atlas, un headset multi-format

Turtle Beach Titanfall Atlas, un headset multi-format

Turtle Beach este unul dintre cele mai mari brand-uri de periferice de gaming, și și-au câștigat o reputație bună pentru producția de headset-uri ce acoperă o gamă largă de bugete.

Turtle Beach Titanfall Atlas

Chiar dacă am auzit lucruri bune despre gama low-end de la Turtle Beach, lucrurile interesante au loc desigur în segmentul high-end. Ultima adiție la acest segment o reprezintă setul de căști Titanfall Earforce Atlas, headset-ul oficial pentru noul joc FPS de la EA. Acesta este construit să funcționeze cu Xbox One, Xbox 360 și PC, și se prezintă ca un produs interesant tocmai pentru această compatibilitate cu consolele Microsoft și cu PC-ul. Având în vedere că deține un jack de 3.5 mm poate fi conectat și la PLay Station 4 și la dispozitivele mobile.

Acestea sunt așadar specificațiile oficiale ale acestui headset. Sunt gândite pentru compatibilitatea cu toate platformele de console și PC, dețin control de volum individual pentru canalul principal cât și pentru convorbiri, microfonul este detașabil, pernițele ce se așează pe urechi sunt foarte comode și nu transpiră, dețin un mod Bass Boost compatibil doar cu Xbox 360 și PC și funcția de Mic Monitor pentru ca utilizatorul să își audă vocea în headset. Turtle Beach menționează că Titanfall Atlas sunt gândite și pentru amatorii de muzică și vor reda sunetul mai bine decât orice alt model al seriei.

Pentru Xbox One există adaptorul specific cu amplificare în pachet.

Casti Turtle Beach Titanfall Atlas

Citește și: