A trecut mult timp, dar Apple şi-a adus aminte de Mac mini

A trecut mult timp, dar Apple şi-a adus aminte de Mac mini

Promovat pentru mulţi ani ca fiind cel mai accesibil Mac, micuţul computer Apple cu numele de a beneficiat de un update important.

apple mac mini

În sfârşit a fost actualizat. au fost neglijaţi deja de suficient de mult timp din cauza interesului global sporit pentru sisteme portabile.

După ce au lansat noi iPhone-uri, noi iPad-uri şi noi iMac-uri, cei de la Apple au anunţat în cadrul evenimentului de aseară o actualizare a configuraţiei hardware din Mac mini. Cel mai accesibil sistem computaţional creat în Cupertino nu a mai primit un update din toamna lui 2012. Cei aproximativ doi ani reprezină o eternitate dacă ne gândim la viteza cu care sunt lansate noi procesoare şi noi plăci video de marii giganţi din domeniu.

În primul rând, a devenit mai ieftin. Cel mai ieftin Mac mini avea un preţ de 600 de dolari pe website-ul companiei, în timp ce la această oră poate fi achiziţionat cu 100 de dolari mai puţin. Este construit în jurul procesoarelor Intel Haswell Core I de generaţia a patra. De procesare grafică se vor ocupa IGP-urile recente de la Intel Iris şi HD Graphics 5000. În funcţia de bugetul vostru, stocarea va fi asigurată prin SSD-uri pe PCIe. Conectica va include o pereche de porturi Thunderbolt 2.0 şi WiFi 802.11ac.

Din start vor fi livrate cu OS X Yosemite şi ar trebui să puteţi pune mâna pe unul în perioada imediat următoare, având în vedere că deja figurează pe magazinul virtual Apple.com.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: