A trecut mult timp, dar Apple şi-a adus aminte de Mac mini

A trecut mult timp, dar Apple şi-a adus aminte de Mac mini

Promovat pentru mulţi ani ca fiind cel mai accesibil Mac, micuţul computer Apple cu numele de a beneficiat de un update important.

apple mac mini

În sfârşit a fost actualizat. au fost neglijaţi deja de suficient de mult timp din cauza interesului global sporit pentru sisteme portabile.

După ce au lansat noi iPhone-uri, noi iPad-uri şi noi iMac-uri, cei de la Apple au anunţat în cadrul evenimentului de aseară o actualizare a configuraţiei hardware din Mac mini. Cel mai accesibil sistem computaţional creat în Cupertino nu a mai primit un update din toamna lui 2012. Cei aproximativ doi ani reprezină o eternitate dacă ne gândim la viteza cu care sunt lansate noi procesoare şi noi plăci video de marii giganţi din domeniu.

În primul rând, a devenit mai ieftin. Cel mai ieftin Mac mini avea un preţ de 600 de dolari pe website-ul companiei, în timp ce la această oră poate fi achiziţionat cu 100 de dolari mai puţin. Este construit în jurul procesoarelor Intel Haswell Core I de generaţia a patra. De procesare grafică se vor ocupa IGP-urile recente de la Intel Iris şi HD Graphics 5000. În funcţia de bugetul vostru, stocarea va fi asigurată prin SSD-uri pe PCIe. Conectica va include o pereche de porturi Thunderbolt 2.0 şi WiFi 802.11ac.

Din start vor fi livrate cu OS X Yosemite şi ar trebui să puteţi pune mâna pe unul în perioada imediat următoare, având în vedere că deja figurează pe magazinul virtual Apple.com.