Apple Mac Mini cu Haswell a fost listat la retaileri în Belgia

Apple Mac Mini cu Haswell a fost listat la retaileri în Belgia

Nu există prea multe vești despre noile versiuni de Apple Mac Mini, probabil din acest motiv listarea acestui produs cu o configurație bazată pe Intel Haswell stârnește interesul.

Apple Mac Mini Haswell

Până acum, Apple a updatat toată linia de portabile, incluzând Mac Book Pro și Mac Book Air, iar Mac pro-ul a suferit schimbări radicale atât ca design cât și configurație. Apple Mac Mini nu este un produs care a beneficiat de atenția cuvenită până când a fost listat recent pe site-ul unui retailer din Belgia. Listarea prezintă produsul ca având o configurație bazată pe intel Core i7 și este notat ca produs nou, cel mai probabil fiind bazat pe arhitectura Haswell. Produsele au fost afișate timp de câteva ore pe site-ul belgian, iar la momentul actual nu se cunosc mai multe informații despre preț sau despre configurația exactă. Apple nu a confirmat aceste zvonuri, iar retailer-ul spune că informațiile despre aceste noi produse provin din surse de încredere.

Se spune că Apple a monitorizat livrarea și aprovizionarea magazinelor cu noile produse mai atent decât de obicei, lucru ce ar indica faptul că nu dorește ca piața să fie aglomerată de un inventar mare, care ar ajunge să stea prea mult timp pe rafturi. Dacă vom vedea sau nu noile versiuni de Apple Mac Mini cu procesoare i5 și i7 din generația Haswell rămâne de văzut. Ceva îmi spune totuși că vom afla mai multe detalii despre acestea în cursul lunii viitoare.

Apple Mac Mini belgia

Citește și: