Tot ce știm despre lansările HTC: HTC Eye, telefonul perfect pentru selfie, și rivalul pentru GoPro

Tot ce știm despre lansările HTC: HTC Eye, telefonul perfect pentru selfie, și rivalul pentru GoPro

HTC susține un eveniment în New York azi, 8 octombrie. „Playtech“ e acolo și îți aducem cele mai importante informații despre noile produse ale taiwanezilor. Iată la ce ne așteptăm și ce știm acum.

HTC Mini 2 (13)

Evenimentul „Double exposure“ al HTC va introduce un nou telefon și camera de acțiune ReCamera. Se zvonea și un ceas inteligent, dar compania a afirmat că va rămâne pentru 2015, nu este încă gata. Nu este la nivelul la care compania îl dorea. Despre HTC Eye știm deja că va avea pe față o cameră foto de 13 megapixeli însoțită de un bliț LED, iar pe spate va fi înlocuită camera UltraPixel din One și One (M8) cu una de 13 megapixeli, dar va fi în continuare Duo.

HTC Eye va avea un ecan de 5,2 inci ful HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,3GHz, o memorie RAM de 2GB și un spațiu intern de stocare de 32GB. Bateria va fi de 2.400 mAh, puțin cam mică pentru cât ecran are de alimentat. Mai mult, Eye ar fi rezistent la apă. Ar fi al treilea producător, după Samsung și Sony, care oferă așa funcționalitate pe un telefon de vârf. Totuși, nu este așteptată o carcasă la fel de rezistentă ca cea de pe HTC One (M8), încă vârful de tehnologie al companiei.

Cu ReCamera, alternativa la GoPro, au apărut primele informații și poze după ce HTC a anunțat evenimentul din New York. Ar funcționa ca un accesoriu pentru selfie-uri sau ar putea fi utilizată în sporturi extreme ori când înoți. Aceasta ar avea 16 megapixeli cu unghi larg de cuprindere și va fi compatibilă cu dispozitivele care rulează Android și iOS. Deocamdată, HTC ar avea un avantaj în această piață, dacă mizează pe o sincronizare foarte bună între smartphone și cameră, deoarece celelalte echipamente nu fac acest lucru la fel de bine. În câteva ore vom afla exact ce pregătește HTC. Octavian Palade este în New York și ne va transmite toate detaliile.

htc playtech

Ce s-a întâmplat cu ceasul inteligent de la HTC? 

Se zvonea că HTC va avea și un ceas inteligent pentru acest eveniment, dar nu a fost finalizat la timp și l-au amânat pentru 2015. Recode informează că echipa Creative Labs a HTC lucrează la mai multe dispozitive purtabile, dar doar ReCamera are șanse să apară în New York.

„Am plănuit un dispozitiv purtabil pentru o lansare în această perioadă a anului. Nu se va mai întâmpla, deoarece nu a fost gata la timp“, a precizat Jason Mackenzie, responsabil HTC pe regiunea America. „Vedem un potențial mare în dispozitive purtabile. Numai că nu este încă un motiv suficient de puternic pentru a purta unul zi de zi. Când vom lansa produsul nostru vrem să fim siguri că utilizatorii vor avea un motiv suficient de bun pentru a-l folosi“, a explicat Drew Bamford, șeful Creative Labs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: