13 dec. 2014 | 16:00

Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

ACTUALITATE
Top jocuri 2014: cele mai bune jocuri lansate anul acesta

Anul 2014 a fost extrem de generos cu lansările de jocuri. Continuări ale unor serii, dar și titluri noi și-au găsit locul în colecția de gaming din anul acesta.

Cela mai bune jocuri video ale anului 2014 top jocuri

Cela mai bune jocuri video ale anului 2014

În 2014 am putut asista la lansările câtorva jocuri extrem de interesante din toate genurile. Fie că este vorba despre shooter-e, jocuri de strategie sau RPG-uri, 2014 a reușit să ne impresioneze cu imensa varietate de jocuri pe care ni le-a oferit. Cum sfârșitul anului se apropi, am decis să ne uităm în urmă peste cele mai importante titluri din acest an.

Top jocuri 2014 – Forza Horizon 2

Forza Horizon este considerat de majoritatea publicațiilor unul dintre cele mai bune jocuri de curse de anul acesta și a reușit să ne impresioneze atât prin realismul gameplay, cât și grafică. Cu un număr considerabil de mașini și destinații în care vă puteți întrece Forza Horizon 2014 este un joc de curse în adevăratul sens al cuvântului. Îl puteți cumpăra pentru Xbox One de aici.

Top jocuri auto Forza Horizon

Top jocuri 2014 – Call of Duty: Advanced Warfare

Am putea la fel de bine să-i zicem Call of Duty: Kevin Spacey. Probabil ar fi mai aproape de realitate și ar evidenția mai bine rolul imens pe care actorul american l-a avut în promovarea jocului acesta și în campania de single-player. Call of Duty este cu siguranță una dintre cele mai iubite colecții de jocuri lansate vreodată, însă a avut parte de urcușuri și coborâșuri. Puteți citi review-ul complet pe Playtech aici. De asemenea, puteți cumpăra Call of Duty: Advanced Warfare folosindu-vă de linkurile următoare: Call of Duty: Advanced Warfare pentru Xbox One, Call of Duty: Advanced Warfare pentru PlayStation 4Call of Duty: Advanced Warfare pentru Xbox 360, Call of Duty: Advanced Warfare pentru PlayStation 3, Call of Duty: Advanced Warfare pentru PC.

Top Jocuri Call Of Duty Advanced Warfare 1

Top jocuri 2014 – Dark Souls II

Dark Souls II nu avea cum să lipsească din topul jocurilor cele mai bune din anul 2014. Dark Souls II este al treilea joc din seria sa și s-a bucurat de review-uri pozitive din partea a numeroase publicații. Dacă sunteți un fan al jocurilor RPG, atunci nu aveți de ce să nu încercați Dark Souls II. Îl puteți cumpăra de aici: Dark Souls II pentru PS3, Dark Souls II pentru Xbox 360.

Top Jocuri 2014 Dark Souls 2

Top jocuri 2014 – Wolfenstein: The New Order

Dezvoltat de cei de la MachineGames și publicat de Bethesda, Wolfenstein: The New Order a fost unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2014. Principalul motiv pentru acest lucru a fost faptul că seria în seria Wolfenstein nu mai fusese lansat un joc din anul 2009. Puteți cumpăra jocul Wolfesntein: The New Order pentru PS3 de aici.

wolfenstein the new order

Top jocuri 2014 – Alien: Isolation

Jocul Aline: Isolation a fost unul dintre cele mai bune jocuri din genul horror care au fost lansate anul acesta. Acesta benefciază de un gameplay extrem de interesant cu o coloană sonoră care te va ține conectat la joc, toate acestea fiind completate de grafica de excepție a jocului. Puteți cumpăra jocul folosind linkurile următoare: Alien: Isolation pentru PS4Alien: Isolation pentru PS3.

Top jocuri 2014 Alien Isolation

Top jocuri 2014 – FIFA 15

Seria FIFA avea nevoie de încă un joc care să readucă atenția asupra ei, iar FIFA 15 cu siguranță a reușit să facă acest lucru. Declarat de către multe reviste și website-uri cel mai bun joc de sport al anului 2014, FIFA 15 vine cu un gameplay vast îmbunătățit față de versiunile precedente și cu o grafică excelentă. Adăugați la acestea coloana sonoră de excepție, tipic celor de la EA, și obțineți un joc demn de achiziționat. FIFa 15 este disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 36oPC și Wii.

Top jocuri 2014 Fifa 2015

Top jocuri 2014 – The Crew

The Crew este cel mai nou joc ieșit din mâinile publisher-ului Ubisoft, iar dezvoltatorii săi se pare că sunt optimiști în ceea ce privește soarta jocului. După câteva amânări și perioade de beta test, acest titlu are mari șanse să nu repete soarta Halo – The Master Chief Collection. Din start, jocul cu mașini arată foarte bine, dar este și foarte fiabil, atât offline, cât și online. The Crew este disponibil pentru Xbox 360 și Xbox One.

The Crew Top jocuri 2014

Top jocuri 2014 – Titanfall

 a fost lansat în urmă cu câteva luni pentru numeroase platforme de gaming. Este un joc care arată foarte bine, incorporează un concept original şi a fost primit cu  de către presa de specialitate. Folosind linkurile următoare, Titanfall poate fi cumpărat pentru PC și Xbox 360.

titanfall-gratuit-pc_thumb.jpg

Top jocuri 2014 – Middle-earth: Shadow of Mordor

În Middle Earth: Shadow of Mordor, jucătorul ia rolul unui personaj, căruia i-a fost ucisă familia de față cu el, în noaptea în care Sauron și armata sa se întorceau spre Mordor. Jocul este unul de tip third-person action, iar acțiunea acestuia are loc în Middle Earth și urmează firul acestei povești interesante de răzbunare. Middle-earth: Shadow of Mordor este disponibil pentru PS4, PS3, PC, Xbox One și Xbox 360.

Top jocuri Shadow of Mordor

 

Top jocuri 2014 – Far Cry 4

Far Cry 4 este una dintre francizele mai puternice ale celor de la Ubisoft, deși nu reușit să genereze la fel de multe profituri pentru companie precum Assassin’s Creed. Jocul continuă tematica open-world a titlurilor anterioare, însă acum în centrul atenției se va afla regiunea fictivă din Himalaya denumită Kyrat. Far Cry 4 este disponibil pentru PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 și PlayStation 3.

far cry 4 top games