Toate jocurile Super Nintendo au fost surprinse într-un clip de… 9 ore! [VIDEO]

Toate jocurile Super Nintendo au fost surprinse într-un clip de... 9 ore! [VIDEO]

Trecând peste faptul că este unul dintre cele mai lungi clipuri pe care le-am văzut pe YouTube, acesta surprinde toate jocurile de Super Nintendo.

Mega_Man_X_-_1993_-_Capcom_Co.,_Ltd.

În cazul în care mai aveaţi nevoie de vreo dovadă care să ateste timpul liber pe care îl au în posesie câţiva internauţi, nu trebuie decât să încercaţi să vă uitaţi la clipul de mai jos.

Are 9 ore, 3 minute şi 12 secunde şi integrează partea de introducere pentru toate jocurile de SNES sau Super Entertainment System. Aceasta din urmă este una dintre din toate timpurile şi a fost la modă într-o mare parte a anilor ‘80 şi în prima parte a anilor ‘90. Deoarece s-a aflat pe piaţă pentru o perioadă de timp foarte lungă, pentru ea au fost create incredibil de multe jocuri. Partea interesantă este că cineva s-a gândit să le agregheze în clipul de mai jos. Dacă sarcina ar fi putut fi percepută ca fiind mult prea facilă de către cineva, acelaşi individ a creat colajul în ordine alfabetică a numelor jocurilor.

Una peste alta, clipul este impresionant, atât pe partea de conţinut, cât şi ca volum de muncă. Gândiţi-vă că durează aproape cât Trilogia Stăpânul Inelelor. V-aţi încumeta să urmăriți aşa ceva?

Citește și: