Titan Zeus – TV 4K aproape imposibil de băgat în casă

Titan Zeus – TV 4K aproape imposibil de băgat în casă

Cu o diagonală de 370 inci sau aproximativ 9,4 metri, TV-ul din imaginea de mai jos, cu numele de Titan Zeus, este cel mai mare la ora actuală.

titan-zeus-lead-2

Televizoare gigant există de mult timp. Cei care nu şi-au dorit un proiector, dar au vrut o imagine similară ca diagonală, au avut în permanenţă posibilitatea achiziţiei unei creaţii greu de băgat în casă. Până şi când vine vorba de conţinut 4K, producători precum , Sony sau Panasonic au deja pe piaţă TV-uri supra dimensionate.

Cu toate acestea, dacă în zona diagonalelor de doi metri avem foarte multe opţiuni, când sărim mai sus, opţiunile sunt mult mai rare, la fel şi clientela. Din acest motiv, de exemplu, cu o diagonală de peste 150 de inci exista, până de curând, un singur TV Ultra HD de la de 600 kilograme şi un preţ de aproximativ 750.000 de euro.

Respectivul gigant a fost detronat zilele trecute de un alt monstru cu numele de Titan Zeus. Acesta are 5 metri înălţime, 8 metri lungime şi a funcţionează la fel de bine atât în aer liber cât şi în interior. Nu de alta, dar cu o diagonală de aproximativ 9,5 metri e greu să găseşti o sufragerie suficient de mare încât să-l găzduiască în condiţii optime.

Partea interesantă este că mastodontul chiar există, nu se află în stadiu de proiect. A fost lansat special pentru Campionatul Modial de Fotbal, în speranţa de a specula dorinţa proprietarilor de localuri pentru meciuri pe ecran mare. Ca şi preţ, vorbim de 1,6 milioane de dolari, iar dacă valoarea vi se pare fabuloasă, merită să aveţi în vedere că există deja un cumpărător care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Pentru detalii suplimentare sau o eventuală achiziţie, website-ul celor de la TitanScreens oferă o lectură foarte interesantă. Apropo, dacă vreţi să cumpăraţi un astfel de panou, dar aveţi emoţii cu transportul, nu vă faceţi griji, este inclus în preţ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI