Tidal este primul serviciu de streaming pentru audiofili adevăraţi

Tidal este primul serviciu de streaming pentru audiofili adevăraţi

Dacă vă aflaţi printre cei care investesc sume fabuloase de bani în , noul serviciu de streaming cu numele de Tidal este pentru voi.

tidal-audiofil streaming

De-a lungul anilor s-au dezbătut intens compromisurile de calitate audio pe care le facem atunci când fugim după portabilitate. Numărul foarte mare de servicii de streaming care sunt disponibile tuturor nu au făcut decât să acutizeze această problemă. Dacă vă aflaţi însă printre cei care se autointitulează , viitorul s-ar putea să sune mult mai bine.

Zilele trecute a fost lansat în SUA şi Anglia un nou serviciu de streaming care promite o calitate audio nemaiîntâlnită în comparaţie cu iTunes, Spotiy, Deezer, Zonga, etc. Acesta poartă numele de Tidal şi provine de la o firmă suedeză. Va fi disponibil sub forma unui abonament de 20 de dolari pe lună, în contextul în care Spotify poate fi accesat şi gratuit, iar alternativele nu costă mai mult de 3-4 dolari pe lună.

Marele său atu constă în calitatea audio. Întreaga librărie de conţinut care vă este pusă la dispoziţie va fi în format FLAC pe 16 biţi. Din start vor fi disponibile aplicaţii de iOS şi Android pentru a vă putea bucura de serviciu, dar este foarte probabil ca doar prin intermediul unui PC sau Mac conectat la un amplificator să puteţi profita la maxim de investiţia fabuloasă. Andy Chen, CEO-ul Aspiro – compania din spatele Tidal, a afirmat fără nici un fel de rezerve că produsul pe care îl oferă nu este pentru toată lumea.

„Acest serviciu nu este pentru toată lumea. Spotify este pentru toată lumea. Nici măcar nu trebuie să plăteşti! Dar pentru calitate, trebuie să plăteşti. Este pentru oamenii frustraţi de calitatea din ce în ce mai proastă la care a ajuns muzica“, a spus Chen. Pentru mai multe detalii despre noul serviciu online accesaţi tidalhifi.com.