Thermaltake debutează cu un nou cooler pe apă pentru procesoare

Thermaltake debutează cu un nou cooler pe apă pentru procesoare

Thermaltake continuă să se afirme în industria PC-urilor high-end cu un cooler pe apă destinat celor mai fierbinți procesoare.

Thermaltake Cooler

Numele acestuia este Thermaltake Water 3.0 Ultimate, și se potrivește cu produsul având în vedere că acesta dispune de un radiator masiv de 360mm, acoperit de 3 ventilatoare de 12 cm. Acest produs este destinat desigur către segmentul entuziaștilor, și chiar dacă mulți dintre aceștia vor discuta despre eficiența și fiabilitatea unui sistem de răcire customizat ce acoperă eventual și placa grafică și memoria RAM, nu putem ignora rapiditatea cu care se poate monta și demonta un produs de genul celor de la Thermaltake. Blocul cu pompa, cel care se așează pe procesor are o pastilă de cupru cu o suprafață mare pentru a crește conductivitatea termică, iar lichidul de răcire deja instalat reduce stresul pe care îl au mulți utilizatori cu mentenanța a astfel de sisteme.

Toate cele trei ventilatoare cu un diametru de 120 mm beneficiază de PWMM și oferă un control destul de bun al vitezei și implicit eficienței de răcire. Seria Water 3.0 mai deține și alte modele precum Pro sau Performer, care beneficiază de aceleași componente și caracteristici însă vin cu dimensiuni mai mici ale radiatorului. La fel, și acestea, nu necesită nici un fel de mentenanță suplimentară. Momentan nu se cunosc detalii despre disponibilitate și preț, însă cu siguranță vom ști în curând și cât costă și de unde se pot achiziționa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: