16 mai 2014 | 17:20

Thermaltake va afișa carcasa Level 10 Titanium la Computex 2014

ACTUALITATE
Thermaltake va afișa carcasa Level 10 Titanium la Computex 2014

Thermaltake va prezenta, în cadrul Computex 2014, carcasa Level 10 Titanium Limited Edition.

Thermaltake Level 10 Titanium

Chiar dacă evenimentul de tehnologie Computex 2014 va fi locul unde vor avea loc nenumărate lansări de produse, Thermaltake va avea în primă fază doar o ediție limitată a binecunoscutei carcase Level 10, construită împreună cu MBW Group DesignWorks USA. Așa cum îi spune și numele, Titanium Limited Edition, această variantă va fi construită aproape integral din titan și va fi disponibilă în doar 500 de exemplare în toată lumea.

”În era produselor negre și argintii, Titanium Limited Edition prezintă spiritul de autodescoperi și îndrăzneala lui Thermaltake de a inova în acest domeniu. Ca material premium și destul de rar, Titaniul exprimă calitatea și durabilitatea, greutatea redusă, rezistența la îndoire și coroziune și este de asemenea reprezentarea perfectă pentru ideea de a livra pasiune pentru estetic. Thermaltake este de părere că noua carcasă Level 10 Titanium Limited Edition va oferi o recunoaștere și mai mare a seriei de produse.” – au menționat reprezentanții companiei, într-un amalgam mult mai consistent de descrieri fantasmice de marketing.

Varianta inițială a carcasei a câștigat numeroase premii printre care Red Star, IDEA, Google Design, Golden Pin Design, iF Design, RedDot Award și este o carcasă unică și performantă pe care seria Titanium dorește să o promoveze în continuare. Nu se știu nici un fel de detalii despre prețul sau disponibilitatea acesteia, însă, având în vedere că vorbim de folosirea titanului ca material, ne putem aștepta la o cifră impresionantă.