Testul celor mai dorite telefoane: iPhone 6 vs. Galaxy S5 vs. HTC One M8 [VIDEO]

Testul celor mai dorite telefoane: iPhone 6 vs. Galaxy S5 vs. HTC One M8 [VIDEO]

Cei de la Phone Buff au făcut un test comparativ de performanţă între şi HTC One M8.

iPhone-6-Dummy-Unit-VS-Galaxy-S5-HTC-One-M8-10-1280x852

Clipul de mai jos este doar unul dintre testele la care am văzut supus noul smartphone Apple de când a început să se comercializeze în urmă cu aproximativ două săptămâni. Este realizat de Phone Buff şi are ca scop testarea în condiţii foarte similare a trei aparate: Apple iPhone 6, Samsung Galaxy S5 şi HTC One M8. Rezultatul final este cu atât mai surprinzător cu cât noul iPhone se rezumă la un procesor dual core şi un GB de memorie RAM.

Testul efectiv constă în rularea manuală a mai multor aplicaţii, într-o ordine anume până când sunt deschise complet. doar pentru a fi închise în secunda doi şi rulate ulterior din nou. Timpul de încărcare al unei pagini web complexe este de asemenea verificat. Fiecare telefon a fost închis şi deschis din nou înainte de rularea testului şi a fost conectat la aceeaşi reţea WiFi.

Până la introducerea în ecuaţie a noului iPhone 6, HTC One M8 era câştigătorul detaşat al testului. Acum, din păcate sau din fericire, gigantul din Cupertio şi-a depăşit detaşat concurenţa, fie şi doar în acest scenariu de interacţiune cu un amalgam de programe mai simple sau mai complexe. Vi s-a părut un test corect?

Citește și: