Telekom face publice prețurile iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Telekom face publice prețurile iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Telekom Romania Mobile Communications anunță că va oferi iPhone 6 și iPhone 6 Plus începând cu 31 octombrie, în rețeaua magazinelor Telekom.

iPhone 6 Plus

iPhone 6 va fi disponibil începând cu prețul de 1.199 RON, iar iPhone 6 Plus începând cu prețul de 1.499 RON. Clienții pot precomanda ambele modele din data de 24 octombrie pe www.telekom.ro/iphone6. Clienții Telekom Romania Mobile Communications vor putea utiliza iPhone 6 și iPhone 6 Plus  la cele mai rapide viteze oferite de rețelele LTE (4G) și 3G.

“Utilizatorii români sunt cunoscuți ca fiind «early adopters» în ceea ce privește telefoanele inteligente, de aceea Telekom Romania este încântată să le ofere iPhone 6 și iPhone 6 Plus, nerestricționate în rețea. Clienții noștri se pot bucura de noile lansări Apple la prețuri avantajoase, alături de oferte competitive”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, operațiuni Telekom Romania.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate în urmă cu o lună, în cadrul unui eveniment special susținut de Apple. Cele două smartphone-uri s-au bucurat de un succes extraordinar la nivel mondial, spărgând toate recordurile companiei.

Înainte de lansarea oficială în România, noi am avut telefoanele spre review. Iată ce ar trebui să știi despre ele. „Bun sau rău, perfect sau imperfect, iPhone devine ceea ce Adidas sau Xerox au devenit: substantiv comun. În redacție am avut în acest an, fie eu, fie colegii mei, Samsung Galaxy S5 cu Gear Fit, LG G3, HTC One (M8) sau Lumia 930. Niciun alt telefon nu a stârnit atât interes din partea celorlalți colegi precum iPhone 6. Pur și simplu este «acel telefon»“ – avem în review pentru iPhone 6.

„iPhone 6 este un smartphone excelent. Și iPhone 6 Plus este un smartphone excelent. Totuși, iPhone 6 Plus nu este un phablet excelent și, din păcate, aceasta este categoria în care trebuie încadrat. Merită să alegi un iPhone 6 Plus în fața unui iPhone 6?“ – și acesta e review-ul pentru iPhone 6 Plus.

Citește și: