Tech în 3 – Tableta cât o ușă e bună pe birou [VIDEO]

Tech în 3 de săptămâna aduce în prim-plan cea mai mare tabletă de pe piața din România, un salvator român de vieți și aplicații speciale pentru oameni productivi.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

La G Talk discutăm despre Samsung Galaxy Note Pro 12.2, o tabletă atât de mare încât nu mai e tabletă. E foarte performantă și se vrea companionul perfect de pe biroul directorilor de companii.

Britanicii au descoperit cum să teleporteze informații. Dar nu ne vom teleporta noi, ci doar unde. Teleportarea cuantică îl enervează și pe Einstein. Aflăm la Enigma ce e cu ea.

Cum ar fi arătat lumea dacă imaginația oamenilor din 1939 ar fi devenit realitate? Am fi fost cam la fel, dar am fi purtat antene în cap. Cum? Detalii la Virus. G/App prezintă o aplicație de productivitate cum nu mai e alta. Sunrise Calendar se conectează la conturile noastre socială și nu ne mai lasă să fim pasivi față de evenimentele din oraș.

Blow Up distruge mitul mesajelor care se autodistrug. Dacă ai încredere în ele, e ca și cum ai crede toate știrile pe care le citești de 1 aprilie. Despre Snapchat, la Blow Up.

Interviul de săptămâna asta îl aduce în prim-plan pe Robert Coțofană, care a creat gadgetul ce poate salva vieți în cazul unui accident.

Vlad Andriescu
12:36 14.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video