07 oct. 2014 | 14:00

Tastatura PopKey pentru iOS 8 te ajută să vorbeşti prin GIF-uri

ACTUALITATE
Tastatura PopKey pentru iOS 8 te ajută să vorbeşti prin GIF-uri

Una dintre este PopKey, iar aceasta vă permite să vă exprimați prin GIF-uri.

popkey apple ios 8

Odată cu iOS 8, utilizatorii de iPhone şi iPad au câştigat abilitatea de a folosi virtuale, personalizate prin intermediul unor aplicaţii terţe. Deşi această funcţie era disponibilă de mulţi ani pe Android, este o bucurie majoră faptul că a poposit şi pe dispozitivele Apple.

Pe lângă multe tastaturi virtuale utile cu module predictive avansate, există însă şi unele care vă ajută doar în anumite scenarii. Printre acestea din urmă se numără şi PopKey. Descărcabilă gratuit din AppStore, această aplicaţie vă permite să vorbiţi cu prietenii folosind GIF-uri animate, plecând probabil de la premisa că o imagine valorează cât o mie de cuvinte.

Din start, PopKey include o librărie foarte stufoasă formată din câteva mii de animaţii prin care puteţi transmite un mesaj sau o stare pe care o simţiţi. Dacă acelea nu vă sunt suficiente, puteţi în orice moment să adăugaţi unele noi create de voi. În rest, după cum se poate vedea şi în captura de mai sus, tastatura virtuală pare foarte similară cu una obişnuită, cu excepţia faptului că include cuvinte în loc de litere individule.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele