Tah Bluetooth Stick te ajută să controlezi aproape orice cu un smartphone [VIDEO]

Un gadget similar cu o placă de dezvoltare, dar mult mai compact, Tah Bluetooth Stick vă permite să controlaţi prin smartphone aproape orice.

india tah bluetooth placa dezvoltator

Similar estetic cu un stick USB, dar un pic mai mare, Tah Bluetooth este o care dispune de conectivitate Bluetooth LE şi USB.

Rezultatul unei echipe de ingineri de la compania indiană Revealing Hour, Tah a fost gândit pentru două scenarii. În primul rând, reprezintă cea mai facilă cale pentru a integra conectivitatea Bluetooth cu proiectele voastre . În al doilea rând, vă permite să interacţionaţi cu aproape orice dispozitiv dotat cu un port USB, folosind o aplicaţie de smartphone. În plus, dacă ataşaţi la Tah un emiţător infraroşu vă puteţi controla şi echipamentele mai vechi din casă, cum ar fi un DVD Player, TV-uri sau aparate de aer condiţionat.

În clipul de mai jos, dezvoltatorii proiectului folosesc un smartphone ca pe un controller de PlayStation, menţionând că se lucrează intens şi la o variantă a aceleaşi aplicaţii pentru Xbox. În prezent, Tah este doar un prototip ce caută să devină un produs de serie prin crowdfunding, dacă va reuşi să adune 25.000 de dolari.

Ca urmare, dacă vreţi să investiţi în propriul vostru echipament multifuncţional, pe CrowdSupply puteţi cheltui 40 de dolari pe un Tah Bluetooth Stick.

Alexandru Puiu
07:27 06.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video