Supremo Putin: iPhone 5S ,,din Rusia, cu dragoste”

Când banii nu sunt o problemă, un iPhone 5S nu poate deveni subit mai deştept. Prin materiale preţioase, poate, în schimb, să devină mai scump.

caviar iphone 5s supremo putin

este o personalitate foarte importantă a timpurilor în care trăim, reuşind să genereze opinii diametral opuse printre cetăţenii Rusiei şi ai întregului mapamond. Până la ora actuală, aceeaşi personalitate nu-şi împrumutase însă numele unui gadget. Dintr-o afecţiune incomensurabilă pentru liderul rus, cei de la Caviar/Perla Penna au lansat un telefon cu numele de Caviar iPhone 5S Supremo Putin. În practică, acesta este un iPhone 5S obişnuit, cu o capacitate de 64GB, care, din prisma construcţiei, este mult mai scump decât modelul oferit de Apple.

Cea mai mare diferenţă dintre un iPhone obişnuit, disponibil la orice operator de telefonie, şi un iPhone 5S Supremo Putin poate fi observată pe partea din spate a gadgetului. Capacul din spate al aparatului este înlocuit cu o placă identică cu cea din imaginea de mai sus. Aceasta găzduieşte atât un portret cu Vladimir Putin, cât şi stema ţării. Placată cu aur, respectiva suprafaţă stă la baza preţului standard de 4363 de dolari la care poate fi achiziționat acest telefon de pe site-ul Caviar-Phone.ru.

Partea cea mai interesantă a acestui dispozitiv este că, deşi producătorul este italian, nu poate fi achiziţionat decât în Rusia. Fiecare astfel de iPhone va fi livrat într-o cutie personalizată, lucrată manual. Pentru că nu putea lipsi din ecuaţie şi o afirmaţie de marketing atractivă, merită să aveţi în vedere faptul că cei de la Caviar promovează noua lor creaţie ca fiind un ,,accesoriu prezidenţial pentru oamenii dintr-o sferă înaltă.”

Alexandru Puiu
12:00 28.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video