10 iun. 2014 | 19:00

SteelSeries Stratus XL aduce gamingul „profi” pe iPhone

ACTUALITATE
SteelSeries Stratus XL aduce gamingul

Un controller într-o mare de opţiuni, SteelSeries Stratus XL e un gamepad ce vă permite să vă conectaţi prin Bluetooth la iPhone sau orice alt iDevice.

steelseries-stratus xl

Pare inspirat din controller-ul de Xbox One şi nu se supără nimeni pe voi dacă le veţi confunda, în definitiv este destul de greu să reinventezi două stick-uri analogice, un D-pad direcţional, patru butoane şi două triggere.

Trecând însă peste acest detaliu, după cum îi spune şi numele, gamepad-ul de mai sus este un frate mai mare, la propriu, pentru un gadget lansat anul trecut cu numele de . Este un controller de gaming creat special pentru iDevice-uri şi interacţionează fără probleme cu orice iPhone, iPad sau iPod Touch care rulează o versiune recentă de iOS 7.

,,Am fost incredibil de impresionaţi de modul în care SteelSeries Stratus a fost primit de consumatori până acum şi aştept cu interes să prezentăm Stratus XL comunităţii de gameri pe iOS, care necesită opţiunea unui controller full-size.” Pe lângă o calitate foarte bună a construcţiei şi o durabilitatea specifică produselor create de SteelSeries, noul Stratus pare să fie rezultatul cererii din piaţă. Cel puţin aceasta a fost opinia anunţată în comunicatul de presă de Tino Soelberg, director de tehnologie la .

Nu există încă detalii legate de lansarea exactă şi preţul noului controller, dar ar trebui să-l putem achiziţiona în câteva luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele