SteelSeries Sensei Wireless este disponibil la precomandă

SteelSeries Sensei Wireless este disponibil la precomandă

La începutul anului, în cadrul CES 2014, SteelSeries a lansat un mouse interesant pentru segmentul de gaming, Sensei Wireless.

SteelSeries Sensei Wireless Mouse

Produsul a prezentat destul de mult interes în cadrul târgului, având în primul rând o autonomie bună, caracteristici avansate ca performanță și putea fi folosit cu ambele mâini. Design-ul este unu simplist, diferit față de ce credeau consumatorii că are nevoie un gamer înrăit, lucru care s-a dovedit adevărat. SteelSeries Sensei Wireless are un timp de răspuns de 1 milisecundă, 8200 dpi rezoluție a senzorului optic și este echipat cu switch-uri proprietare SteelSeries, cu o durată de viață garantată de 30 de milioane de click-uri. Acesta oferă un nivel destul de mare de customizare cu ajutorul led-ului de pe acesta sau a celui de pe stația de încărcare.

SteelSeries a anunțat și serviciul CloudSync, ce permite stocarea setărilor pentru toate perifericele care pot fi customizate. Dacă acest lucru nu este atât de util pentru cei care folosesc un signur computer pentru gaming, gamerii competitivi, care sunt tot timpul prezenți pe la evenimente de genul, și folosesc hardware diferit, vor fi încântați de acest serviciu.

Prețul mouse-ului Sensei Wireless este de 160 de dolari, pe site-ul oficial al producătorului, însă momentan nu se știe cât va dura livrarea. Cert este că e disponibil pentru oricine își permite să investească această sumă.

Citește și: