Steel Series lansează un mouse din seria Rival: DOTA 2 Edition

Steel Series lansează un mouse din seria Rival: DOTA 2 Edition

Steel Series au dezvăluit foarte recent un nou mouse de gaming din seria Rival, un model cu numele DOTA 2 Edition.

Steel Series Rival DOTA 2

Bănuiesc că știți deja cărui public îi este destinat acest model de la Steel Series. Este vorba desigur de pasionații titlului DOTA 2, de aici și branding-ul. Mouse-ul este bazat pe modelul Rival Optical Mouse, o variantă foarte populară în rândul gamerilor, și a primit o nouă schemă de culoare precum și o selecție de elemente in-game pentru jocul menționat, ”Hell Glare for Doom”.

”Suntem de părere că jucătorii DOTA 2 merită tot ce e mai bun, așadar, oferim gamerilor un mouse cu un design pe care îl îndrăgesc, fără a sacrifica funcționalitatea de care au nevoie. Am testat extensiv versiunea DOTA 2 a lui Rival Optical Mouse cu ajutorul jucătorilor profesioniști ca Natus Vincere, Invictus Gaming și Fnatic, rezultând astfel unul dintre cele mai performante periferice pe care le-am construit. Pentru a îl face mai special pentru comunitatea DOTA 2, am adăugat un item unic în joc, care poate fi obținut doar prin achiziționarea acestui produs.” a spus Tino Soelberg, CTO-ul companiei Steel Series.

Mouse-ul va putea fi achiziționat pe bază de precomandă de pe site-ul producătorului, odată ce competiția de DOTA 2 ia sfârșit, la un preț de aproximativ 70 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: