LG G3 are o dată de lansare aproape sigură

, 18 Ian, 15:30

Dacă lucrurile în lumea reală merg conform zvonurilor, pe 17 mai ar trebui să avem parte de un nou vârf de gamă de la LG cu numele de .

LG-G3

Cu toate că a trecut ceva timp de lansare lui , atât creatorii de review-uri cât şi utilizatorii obişnuiţi, au confirmat la unison că acel aparat este un succes. Din acest motiv, este doar o chestiune de timp până la o lansare cu sau fără surliţe şi  trâmbite a unui smartphone next-gen.

Deşi s-a vehiculat intens această toamnă ca fiind momentul lansării noului LG G3, în ultima secundă, cineva, undeva s-a decis să mute data cândva în aprilie, anul acesta. Un apropiat al sud coreenilor a confirmat pentru presa din acel colţ al Asiei ziua de 17 mai ca fiind data în care se val lua vălul de pe G3.

În ceea ce priveşte configuraţia hardware, noul aparat o să se bată cu Samsung  Galaxy S5 pentru acelaşi public exclusivist ahtiat după cele mai performante gadgeturi de pe piaţă. G3 va avea un panou de aproximativ 5,5 inci cu o rezoluţie impresionantă de 2560 x 1440 pixeli, aspect care se reflectă într-o densitate de pixeli foarte ridicată. Camera principala va fi una de 16 megapixeli cu stabiliizare optică de imaginie, în timp ce partea de procesare va fi asigurată de unul dintre primele SoC-uri create in-house de LG cu numele de Odin, în loc de clasicele cipuri Qualcomm.

La prima vedere, ar putea părea că sud coreeni se grăbesc să lanseze ceva, orice, numai să ajungă pe piaţă în faţa concurenţei, de aceea au micşorat ciclul de lansări. Realitatea este că Samsung anunţă un telefon pe lună şi, dacă LG vrea sa nu-şi piardă clienţii, ba mai mult, să câştige alţii noi, trebui să nu mai aştepte prea mult.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail