Marea surpriză pentru iPhone 6: cel mai bun iPhone va avea dotări modeste

, 09 Sep, 14:59

iPhone 6 va fi lansat în aceasta seară și până atunci mai avem timp de câteva specificații. Din câte se vede, iPhone 6 va avea dotări destul de modeste pentru 2014.

iphone si iwatch

După ce Internetul a fost inundat cu videoclipuri în care e prezentat iPhone 6, acum avem și ceva concludent și util: specificații. După cum informează Gizmodo, e vorba de un telefon cu procesor dual-core Apple A8 pe 64 de biți și o frecvență de 1,4GHz cu 1GB de memorie RAM. Spațiul de stocare va fi de la 16GB în sus până la 128GB.

În 2014, se pare că Apple vrea să se remarce și mai mult și să împingă mai departe conceptul că mai importantă este integrarea software-hardware și nu doar hardware. Altfel, rivalii au deja telefoane cu patru sau opt nuclee, cu peste 2GB de memorie RAM, pe când Apple va oferi ceea ce am menționat mai sus. Desigur, sunt informații neoficiale, dar asta până vor fi confirmate.

geekbench

Lansare iPhone 6 și iWatch

Lansarea iPhone 6 și iWatch se va derula diseară, de la ora 20.00, în direct din Cupertino. Noi asigurăm un livetext și comentarii în direct la Adevărul Live. Sunt câteva lucruri sigure cu privire la iPhone 6, pe lângă multe alte bănuieli și falsuri. În mod cert, va avea un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare. Dincolo de existența unui iPhone de 5,5 inci, cel care înlocuiește actuala linie va avea display de 4,7 inci. Camera a fost îmbunătățită, fără să știm precis câți megapixeli va avea, iar printre funcționalități probabil că nu se vor număra filmarea 4K sau fotografierea RAW, ca la unele modele Nokia.

iPhone 6 vine cu iOS 8 și cu un pachet Health Kit pentru fitness și monitorizarea sănătății. Odată cu 2014, Apple va avea și gadgeturi purtabile care să „comunice“ cu telefonul și tableta companiei. Nu știm încă dacă iWatch vine odată cu iPhone 6 sau cu iPad. Un alt amănunt cunoscut despre iPhone 6 este că va avea o construcție nouă, diferită de iPhone 5s, dar păstrează cititorul de amprente Touch ID.

Găsești tot parcursul pentru lansarea iPhone 6 în articolul dedicat

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Mai nou performanta se masoara doar in nr de core-uri? Ignorati faptul ca 5S cu cele doar 2 core-uri alearga cam toate telefoanele concurentei cu 4 core-uri. Ma gandeam ca mai important e rezultatul final si anume ce face cu core-urile alea. Dar de fapt cel mai important e titlul sa fie cat mai senzationescu ca sa dea lumea click-uri…..

@radu : asa e, cele 2 core „alearga” mai repede ca iepurasul din reclama Duracell . Din acest motiv bateria sucomba dupa 3 h de utilizare intensa.
Atat de sublima este integrarea hard-soft incat aifonul a parasit Casa Alba pe usa din dos , o fi auzit Obama ca e telul preferat de cocalarii din romanika .

Ce rezolutie are ICrap-ul ala, care-i PRAFAO si ce rezolutii ‘fantomatice’ marului muscat, au flagship-urile de azi….

SGS5-ul meu deocamdata e smeker. Sa vedem ce scoate Samsung de la S6. Pana atunci 2.5 quad core si 2 gb ram se compenseaza cu Note 3 la 2.3 ghz quad core si 3 gb ram. Aplicatii android gasesti mereu pe gand de iphone mai greu. Americanii mananca kkt cand apare un iphone nou.

eu am un SGS4 cumparat de afara nou nout si imi este mai mult decit suficient , in schimb IPHONE-ul daca se strica e bun stricat , ati iei adio si de la bani si de la tel , fiindca IPHONE-ul nu se repara, o stiu din sursa sigura fapt intimplat la cineva din familie , defapt o ruda a mea

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail