Marea surpriză pentru iPhone 6: cel mai bun iPhone va avea dotări modeste

Marea surpriză pentru iPhone 6: cel mai bun iPhone va avea dotări modeste

iPhone 6 va fi lansat în aceasta seară și până atunci mai avem timp de câteva specificații. Din câte se vede, iPhone 6 va avea dotări destul de modeste pentru 2014.

iphone si iwatch

După ce Internetul a fost inundat cu videoclipuri în care e prezentat iPhone 6, acum avem și ceva concludent și util: specificații. După cum informează Gizmodo, e vorba de un telefon cu procesor dual-core Apple A8 pe 64 de biți și o frecvență de 1,4GHz cu 1GB de memorie RAM. Spațiul de stocare va fi de la 16GB în sus până la 128GB.

În 2014, se pare că Apple vrea să se remarce și mai mult și să împingă mai departe conceptul că mai importantă este integrarea software-hardware și nu doar hardware. Altfel, rivalii au deja telefoane cu patru sau opt nuclee, cu peste 2GB de memorie RAM, pe când Apple va oferi ceea ce am menționat mai sus. Desigur, sunt informații neoficiale, dar asta până vor fi confirmate.

geekbench

Lansare iPhone 6 și iWatch

Lansarea iPhone 6 și iWatch se va derula diseară, de la ora 20.00, în direct din Cupertino. Noi asigurăm un livetext și comentarii în direct la Adevărul Live. Sunt câteva lucruri sigure cu privire la iPhone 6, pe lângă multe alte bănuieli și falsuri. În mod cert, va avea un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare. Dincolo de existența unui iPhone de 5,5 inci, cel care înlocuiește actuala linie va avea display de 4,7 inci. Camera a fost îmbunătățită, fără să știm precis câți megapixeli va avea, iar printre funcționalități probabil că nu se vor număra filmarea 4K sau fotografierea RAW, ca la unele modele Nokia.

iPhone 6 vine cu iOS 8 și cu un pachet Health Kit pentru fitness și monitorizarea sănătății. Odată cu 2014, Apple va avea și gadgeturi purtabile care să „comunice“ cu telefonul și tableta companiei. Nu știm încă dacă iWatch vine odată cu iPhone 6 sau cu iPad. Un alt amănunt cunoscut despre iPhone 6 este că va avea o construcție nouă, diferită de iPhone 5s, dar păstrează cititorul de amprente Touch ID.

Găsești tot parcursul pentru lansarea iPhone 6 în articolul dedicat