Selfie-camera de la Sony care arată ca o sticlă de parfum

Selfie-camera de la Sony care arată ca o sticlă de parfum

Sony se pregătește să lanseze o cameră foto compactă pentru pasionatele de selfie-uri care vor să aibă un device asortat la o geantă de lux. Camera foto seamănă cu o sticlă de parfum.

70a7cbd0jw1ejib55oc7wj20tm18gjz1

Imaginile publicate de un forum chinez și citate de gforgames.com arată o cameră foto simplă, din seria CyberShot, care are un cap rotativ în forma unei sticluțe de parfum. Acesta este dedicat celor pentru care selfie-ul e un lucru esențial în viață.

Aparatul foto va fi lansat pe 22 august, conform datelor de pe site-ul oficial al companiei. El va fi momentan doar pe piața din China, acolo unde femeile și adolescentele descoperă selfie-ul și sunt pasionate de el la extrem. Evident că această cameră va putea fi achiziționată pe Aliexpress și alte site-uri de profil din China.

Camera foto are 19,2 megapixeli conform forumului de pe rețeaua Sina Weibo și folosește o lentilă Sony G Lens. Stabilizarea imaginii este optică, iar monitorul din spatele aparatului are 3 inci.

Citește mai mult despre telefonul dedicat pentru selfie-uri, Sony Xperia C3. 

Camera are o aplicație prin care se poate conecta la smartphone și slot pentru card microSD. De asemenea, are WiFi și NFC.

Este evident din imaginile publicate de gforgames.com că Sony vrea să facă din această cameră una pentru dependentele de selfie-uri.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Selfie-camera sticla de parfum de la Sony/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: