Sony sărbătorește 20 de ani de PlayStation cu un PS4 ediţie limitată [VIDEO]

La câteva zile după ce a început să funcţioneze în România, primul PlayStation cu numele de PS One a împlinit vârsta de 20 de ani.

Sony Playstation 4 ps one

Pe 3 decembrie, primul PS One comercializat vreodată a împlinit 20 de ani. Aceasta este o realizare foarte importantă pentru cei de la care nu avea cum să treacă nesărbătorită. În definitiv, prima interacţiunea cu un PlayStation reprezintă o experienţă pe care mulţi dintre noi nu o vom uita niciodată.

Pornind de la această premisă, PlayStation 4, consola care abia a împlinit un an de disponibilitate în urmă cu câteva săptămâni, va fi relansată sub forma unei ediţii limitate ce va folosi culorile bătrânului PS One, după cum se poate observa şi în imaginea de mai sus. Aceasta va avea ca scop, printre altele, sărbătorirea a 20 de ani de PlayStation, un brand introdus în mentalul colectiv la sfârşitul lui 1994. Finisajul acestui model de PS4 va purta numele de Original Grey şi, dacă aveaţi vreo dilemă vizavi de similarităţile dintre el şi primul PS, urmăriţi clipul de mai jos de aproximativ un minut şi veţi înţelege mai bine despre ce este vorba.

În total, vor fi produse 12.300 de astfel de unităţi comercializate la un preţ destul de exclusivist de 500 de euro, fără vreun joc inclus în pachet. Partea un pic ciudată este că nici una dintre acele console nu va ajunge în magazine obişnuite, ci va fi vândută într-un mod mai special ce urmează a fi detaliat în câteva zile în cadrul conferinţei PlayStation Experience.

08:40 04.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video