Sony A7000 ar putea avea focalizare în 256 de puncte și un preț destul de redus

, 24 Oct, 17:07

Zvonurile că Sony va lansa un succesor pentru NEX-7 sunt destul de predominante în ultima vreme și cel mai probabil acesta va primi numele de A7000.

Sony-A7000

Ultimele informații legate de această cameră foto indică faptul că Sony A7000 ar putea avea nu mai puțin de 256 puncte de focalizare cu un viewfinder împrumutat de la seria NEX-6 un display touchscreen și un senzor mai sensibil decât modelele deja existente. Probabil Sony încearcă să construiască o cameră foto mai ieftină cu o serie de caracteristici împrumutate de la A7s, acea bestie care știe să filmeze și pe întuneric.

Sursa care a venit cu informațiile legat de focalizare și de senzor a specificat că prețul de pornire pentru body-ul acestei camere ar putea fi de 699 Euro, semnificativ mai mic decât costa în trecut NEX-7 de exemplu. Presupunem că dacă Sony dorește să creeze un succesor cu siguranță acesta va fi mai performant decât modelul pe care îl înlocuiește.

De altfel producătorul are o cameră foarte performantă cu care a atras atenția tuturor fotografilor și videografilor și anume A7s. Nu excludem așadar posibilitatea unui A7000 ceva mai ieftin decât predecesorul său, cu specificații mai bune.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail