Sony Alpha A7, prima cameră mirrorless full-frame de la Sony, a devenit mai bună

Sony Alpha A7, prima cameră mirrorless full-frame de la Sony, a devenit mai bună

Sony A7 rămâne una dintre cele mai bune camere mirrorless de pe piață, iar cu versiunea Mark II capătă funcționalități noi.

sony alpha a7 mark II 2

Sony Alpha 7 s-a bucurat de un succes foarte mare după lansare, fiind apreciată pentru calitatea foarte bună a imaginii, opțiunile numeroase de editare și Wi-Fi. Pe de altă parte, unii au criticat autofocus-ul relativ încet în condiții de luminozitate mai slabă și autonomia redusă a bateriei, dar dispozitivul tot a primit o notă bună la review-uri. Majoritatea producătorilor, în aceste condiții, obișnuiesc de multe ori să continue să lanseze noi modele în cadrul aceleiași serii fără a adăuga elemente noi. Nu este cazul celor de la Sony, noul model Alpha 7 II aducând numeroase îmbunătățiri față de predecesorul său.


Sony A7 II beneficiază de o tehnologie întânită pentru prima oară pe modelul Olympus OM-D E-M5, și anume stabilizarea pe 5 axe. Aceasta va ajuta la realizarea unor video-uri și filmulețe foarte bune, reducând mișcarea camerei indiferent de tipul de lentilă folosită. Conform celor de la Engadget, totuși, dacă sunt folosite lentile de tip E-mount, stabilizarea va fi pe doar 3 axe. Poți seta manual, printre altele, și distanța focală. A7 II este primul aparat foto hibrid de la Sony cu stabilizare de imagine internă, ceea ce înseamnă expuneri mai lungi în condiții neprielnice.

sony alpha 7 ii 2

Alte capitole la care s-a lucrat sunt autofocus-ul menționat mai devreme și design-ul. Conform celor de la Sony, Alpha 7 II are un autofocus cu 30% mai rapid decât modelul precedent, iar design-ul a fost modificat în așa fel încât camera să se simtă mai bine în mână. Aparatul va fi lansat pentru moment în Japonia pentru echivalentul a 1.600 de dolari și sperăm ca pe viitor să fie disponibil și pe alte piețe.

sony alpha a7 mark II

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: