05 iun. 2014 | 13:04

Sony A7s vine în România. Filmează 4K și „vede“ în întuneric

ACTUALITATE
Sony A7s vine în România. Filmează 4K și „vede“ în întuneric

Sony completează linia de mirrorless full frame cu A7S și camera va fi lansată în această vară și în România. Printre atuurile acesteia se numără filmarea la rezoluție 4K.

Sony_a7s

Sony Alpha A7S este camera mirrorless de la japonezi care să se bată de la egal la egal cu Panasoni GH4, primul model care filmează 4K. A7s are o plajă pentru ISO care urcă până la 409.600 fapt care îi permite camerei să „vadă“, la propriu, în întuneric. Natural, urcă până la ISO-102400. Camera A7S va fi comercializată în România începând cu luna august 2014, conform comunicatului de presă remis „

Vânzările Sony A7S debutează în Europa la finalul lunii iulie. Noul model completează gama produselor A7 și A7R, cele mai mici aparate foto full frame cu obiective interschimbabile aflate pe piață. Pentru situațiile în care este necesară fotografierea silențioasă, ca atunci când se fotografiază în natură sau într-o încăpere în care se desfășoară o înregistrare cu sunet, Sony A7S pune la dispoziție modul „Silent Shooting“ care asigură un maximum de discreție.

Noua cameră foto Sony A7S va fi disponibilă la începutul lunii august, la un preț estimativ de 10.699 de lei. Totodată, modelul recent anunțat RX100III va fi disponibil în România la începutul lunii iulie a acestui an, la un preț estimativ de 3.999 de lei.

Totuși, trebuie menționat că Sony A7S înregistrează 4K doar printr-un recorder extern, deoarece în corp nu înregistrează decât full HD. Spre comparație, GH4 nu are această „problemă“ – un test e disponibil pe „Adevărul“. Mai mult, A7S va dispune și de noul codec Sony, și anume XAVC pentru o mai bună calitatea a materialelor video.

Sony A7S

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele