Smartwatch-ul Microsoft ar putea fi lansat în octombrie

Smartwatch-ul Microsoft ar putea fi lansat în octombrie

Auzim de ceva timp zvonuri despre un ceas inteligent de la Microsoft. Cea mai recentă informație sugerează că smartwatch-ul ar putea fi lansat în luna octombrie a acestui an.

Windows-Smartwatch

Potrivit Slashgear, aceeași sursă anonimă a oferit și alte detalii despre acest gadget. De exemplu, ceasul inteligent Microsoft ar putea fi dotat cu 11 senzori ce vor putea fi folosiți pentru monitorizarea sănătății și a activității fizice.

Mai mult, smartwatch-ul va fi compatibil și cu platformele Android și iOS, nu numai cu sistemul Windows Phone, dezvoltat de Microsoft.

Sursa a mai declarat că designul va fi unul destul de atipic. Astfel, ceasul va semăna mai mult cu o bandă de fitness, iar ecranul va fi plasat pe interiorul încheieturii, pentru că această poziționare ar fi mai comodă pentru cei care își vor verifica frecvent gadgetul.

Cipurile din interior ar putea fi fabricate de Atmel și Texas Instruments, însă nu se știe exact cum va arăta platforma care va rula pe acest ceas. Sursa a spus că interfața arată ”șmecher” (n.red – slick) și că vor exista API-uri pentru dezvoltatori, pentru a o îmbunătăți și a-i aduce noi funcționalități. 

 

Citește și: