Apple cu Android? Wozniak o consideră o idee bună

Apple cu Android? Wozniak o consideră o idee bună

La momentul lansării primului iPhone au existat mulţi care au reuşit să instaleze Android pe el, acum situaţia s-a schimbat radical. Mai nou, ceva idei despre un smartphone Apple cu Android au apărut surprinzător.

iPhone cu Android

Nu îmi vine să cred că un fondator al companiei din Cupertino s-a aruncat la afirmaţii atât de curajoase, cu privire la un smartphone Apple cu Android, dar se pare că aceasta este realitatea. , fostul partener al lui Steve Jobs, a detaliat într-un interviu pentru cei de la Wired de ce consideră că un smartphone creat de Apple şi preinstalat cu Android nu este o idee atât de rea.

Cu toate că iPhone-ul are o cotă de piaţă din ce în ce mai mică, realitatea este că şi cei mai îndârjiţi fani ai platformei Google apreciează calitatea construcţiei unui iDevice ca fiind exemplară şi, de multe ori, peste orice Android. Pornind de la această premisă şi insistând pe faptul că produsele Apple sunt impecabile ca dispozitive premium, Wozniak a afirmat că un aparat similar cu iPhone-ul dar preinstalat cu Android s-a încadra foarte bine în piaţă. ,,Oamenii apreciează aspectul preţios al detaliilor şi al construcţiei produselor noastre în comparaţiile cu oferta Android.”

Chiar dacă rareori Woz a fost citat ca vorbind de rău , în acest caz s-a luat un pic de Samsung. Din punctul său de vedere, compania Apple este superioară deoarece nu îşi încarcă aparatele cu funcţii inutile, spre deosebire cu gigantul sud-coreean. Tot el a clasificat efectul acestei practici cât se poate de simplu. ,,Doar pun la grămadă multe funcţii.”

Ca un mic detaliu, merită să vă obişnuiţi că Steve Wozniak nu înfăţişează sub nici o formă opiniile Apple şi există multe dovezi cum că acesta nu mai are nici un fel de legătură cu compania pe care a fondat-o. Ca urmare, sunt şanse infime către inexistente ca Apple să lanseze vreodată un Android.

Apropo, v-ar surâde un smartphone Apple cu Android?

Citește și: