25 oct. 2013 | 13:30

Steve Wozniak, cofondatorul Apple, nu este incantat de iPad Air

ACTUALITATE
Steve Wozniak, cofondatorul Apple, nu este incantat de iPad Air

La cateva zile dupa lansarea oficiala a noilor iPad Air si iPad mini cu Retina Display, si-a exprimat opinia negativa vizavi de tablete.

steve wozniak windows phone

Zilele trecute, a avut loc un nou eveniment al gigantului din Cupertino. In contextul respectiv, Tim Cook si echipa sa de directori au anuntat in San Francisco o serie de produse noi, atat hardware, cat si software. Printre acestea, s-au numarat un iPad Air, un iPad mini cu Retina Display, doua noi MacBook Pro cu Retina Display si un Mac Pro.

Desi Steve Jobs nu mai este printre noi pentru a-si da cu parerea vizavi de noile creatii ale companiei pe care a condus-o din functia de CEO de doua ori, celalalt , este cat se poate de sanatos si de… viu. Woz nu ezita nici o secunda sa-si exprime opinia in legatura cu cele mai noi creatii ale Apple. Cu toate ca deseori este la fel de incantat precum multi dintre utilizatori de efortul echipei din care a facut si el odata parte, in acest caz nu s-a grabit sa-si manifeste aprecierea. Steve Woniak calatorea cu avionul din SUA la Londra pentru targul Apps World exact in timpul keynote-ului sustinut de Cook. Intrebat la scurt timp dupa aterizare ce crede despre noile produse, raspunsul sau nu a fost laudativ.

 ,,Cand am aruncat in sfarsit o privire asupra tuturor produselor, iPad-urile nu s-au potrivit nevoilor mele. Da, este mai subtire, dar eu imi doream mai mult spatiu. Nu am internet de banda larga acasa, motiv pentru care imi tin toate informatiile pe iPad. Din acest motiv, speram ca Apple sa anunte un iPad de 256GB.” 

Trecand peste faptul ca pare absurda lipsa unei conexiuni broadband din casa fostului director Apple, argumentul sau pare destul de pertinent. Apple a refuzat si va refuza probabil pentru totdeauna sa incorporeze un slot de MicroSD-uri. Asadar, daca tot ne taxeaza atat de mult pe cativa GB in plus de spatiu, este de neinteles de ce nu anunta noile iPad-uri in capacitati mai mari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele