Sisteme noi de gaming ASUS la IFA 2014

Sisteme noi de gaming ASUS la IFA 2014

ASUS a prezentat pe lângă noua generație de dispozitive portabile cu Intel Core M, și o gamă interesantă de sisteme de gaming.

ASUS ROG

La fața locului am văzut două modele mai exact, ASUS ROG G20AJ, un sistem cu un barebone propriu, de dimensiuni reduse, și ASUS ROG GR8, un sistem de dimensiunea unei console, cu o configurație extrem de potentă.

Primul, cel mare, ASUS ROG G20AJ beneficiază de un procesor Intel Core i7 4970 și o placă grafică Nvidia GeForce GTX780. Are 16 GB memorie RAM, un HDD de 1 TB pentru stocare și un SSD de 128 GB pentru sistemul de operare. Producătorul a inclus chiar și un combo BluRay ca unitate optică. Sistemul are o greutate de doar 6.38 Kg și deține toată conectica aferentă unui sistem desktop.

Al doilea, și probabil cel mai interesant, este ASUS ROG GR8, unde acel GR8 probabil vine de la apelativul ”Great”. Sistemul cântărește aproape 1.3 Kg și deține o configurație foarte bună pentru gaming, cât și pentru orice fel de activitate zilnică. Avem așadar un procesor Intel Core i7 4510U, un procesort cu voltaj redus și cu doar două nuclee fizice și 4 fire de execuție. Memoria RAM este de 8 GB și stocarea se face pe un singur HDD de 1 TB.

Design-ul acestor sisteme este unul inedit, și pot să spun că mi-a plăcut la prima vedere.

ASUS ROG GR8

ASUS ROG GR8 1

ASUS ROG GR8 2

 

Citește și: