Și HTC are un smartwatch, sau cel puțin lucrează la el

Și HTC are un smartwatch, sau cel puțin lucrează la el

Deja discuția despre smartwatch-uri și dispozitive purtabile a escaladat destul de repede. Și HTC se pare că are planuri pentru un astfel de dispozitiv.

HTC Smartwatch 1

Producătorii au anunțat deja primele versiuni, imediat după conferința Google I/O unde s-a discutat despre Android Wear, iar HTC a lansat de curând un clip de promovare al imaginii companiei, care s-ar putea dovedi un teaser pentru noul său smartwatch. Samsung are deja în portfoliu Gear Live, LG vine cu al său G Watch iar Motorola nu e nici el departe cu Moto 360. Pe lângă acești trei competitori direcți, nu am mai auzit pe nimeni să vorbească de un smartwatch, cel puțin nu oficial.

Dacă urmăriți cu atenție, la 0:35, angajatul din imagine are pe masă un smartwatch și un docking station pentru el. Detaliile sunt aproape inexistente la acest moment, însă putem observa tendința de design împrumutată de la Samsung și LG. La 0:43 o echipă de designeri, sau cel puțin așa pare, are pe monitoare un astfel de dispozitiv, într-un program de design. Dacă dispozitivul se dovedește a fi o versiune ce suportă Android Wear, nu va mai dura mult până când compania va face un anunț oficial.

Citește și: