Shaq Fu este un joc ce vă permite să vă luptaţi cu Shaquille O’Neal

Shaq Fu este un joc ce vă permite să vă luptaţi cu Shaquille O'Neal

Shaq Fu este care îl avea în rolul principal pe Shaquille O’Neal şi care va fi reînviat în 2014.

shaq-fu a legend reborn indiegogo

În luna martie, Shaquille O’Neal a iniţiat un pentru finanţarea unui joc arcade cu lupte intitulat Shaq Fu: A Legend Rebord. Jocul va fi o reinventare a unui titlu cu o vechime de aproximativ 20 de ani care, la momentul respectiv, nu a fost nici pe departe un succes. Având în vedere că a reuşit să-şi depăşească targetul destul de generos de 450.000 de dolari, se pare că mulţi dintre noi vor să se lupte cu popularul jucător de basketball.

Noul titlu va fi dezvoltat de studiourile Big Deez Productions şi va avea o premisă foarte simplă. Veţi juca în pielea lui Shaquille O’Neal şi veţi face tot posibilul să invingeţi mulţimi de inamici până ajungeţi la finalul misiunii. Coloana sonoră va fi asigurată de Steve Molitz, dar va include şi câteva remixuri ale unor piese rap interpretate de însuşi Shaquille. Cum, nu aţi ştiut că Shaquille O’Neal a avut la un moment dat o carieră de rapper?

Stilul grafic pare similar din mult puncte de vedere cu ultimele iteraţii ale seriei de jocuri Street Fighter, un aspect cât se poate de pozitiv. Jocul a fost oferit pe Indiegogo contra sumei de 15 dolari, dar, dacă eraţi dispuşi să investiţi 3000 de dolari în realizarea sa, beneficiaţi şi de o masă de prânz alături de jucătorul polivalent. Rezultatul final al proiectului va fi cross-platform şi va rula la fel de bine pe PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U şi PC. Un procent de 5% din încasări vor fi donaţi asociaţei de binefacere Boys and Girls Clubs of America.

Citește și: