Scandalul BendGate continuă. Un nou clip atestă veridicitatea viralului de la care a pornit totul [VIDEO]

Scandalul BendGate continuă. Un nou clip atestă veridicitatea viralului de la care a pornit totul [VIDEO]

Scandalul BendGate a reușit să-i sperie pe cei care își doreau un iPhone 6 Plus. Totul a pornit de la un clip devenit viral, despre care unele persoane au zis că ar fi un fals

bendgate

Acum, pe canalul de Youtube Unbox Therapy a apărut un nou clip video prin care creatorul acestuia vrea să își spele imaginea și să demonstreze tuturor că iPhone 6 Plus se îndoaie cu ușurință.

Astfel, acesta iese cu camera de filmat în stradă. Are un nou iPhone 6 Plus și este acompaniat de mai mulți martori. Dacă la primul clip video s-a vorbit despre ”artificii” de montaj, de această dată amatorii de teorii ale conspirații nu vor mai avea ce să obiecteze, deoarece filmulețul este ”tras” dintr-o singură bucată.

”Clipul acesta este pentru conspiraționiștii care susțin că aș fi un escroc. Acest telefon este mai ușor de îndoit decât orice alt dispozitiv testat de mine. Dacă tot nu mă credeți, încercați și voi. A se nota că folosesc produse Apple în viața de zi cu zi, printre care și un Mac Pro cu 12 nuclee care m-a costat o avere”, se arată în descrierea clipului video.

Rezultatul noului test? iPhone 6 Plus se îndoaie imediat sub presiunea exercitată de vloggerul de la Unbox Therapy și ecranul se desprinde de carcasa contorsionată, dând veridicitate scandalului BendGate.

Smartphone-ul celor de la Apple este comparat din nou cu noul Motorola Moto X, telefon care curbează, dar care revine instant la forma inițială și rămâne funcțional.

Clipul video îl puteți urmări mai jos. Atenție: conține imagini ce ar putea fi considerate dureroase de către fanii produselor Apple.

Citește și: