Samsung se laudă că Galaxy Note 4 nu se îndoaie [VIDEO]

În cazul în care în ultimele zile nu vi s-a amintit suficient că iPhone 6 se îndoaie, o mai face încă o dată Samsung într-un test pentru

samsung-galaxy-note4-bend-test

Scandalul bendgate nu pare să se încheie prea curând. Cea mai recentă dovadă a acestei realităţi vine de la Samsung sub forma unui clip cu teste pentru Galaxy Note 4. Dintr-un punct de vedere, nici Note 4 nu este gadgetul perfect pe care şi l-au dorit utilizatorii, dar producătorul sud coreean omite să facă vreo referinţă la întimpinate de primii utilizatori ai phablet-ului.

În definitiv, clipul de mai jos este foarte similar cu cele publicate în ultimii ani de Samsung la scurt timp după lansarea Galaxy S3 şi Galaxy Note 2. Marea diferenţă constă în referinţele repetate către flexibilitatea nedorită a noilor iPhone-uri. Pentru că altfel nu ar fi avut rost acest clip, concluzia este că Note 4 este cu mult peste iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

Testele efective la care este supus aparatul în acest scurt metraj de două minute implică, în primul rând, aplicarea unei presiuni de 25 de kilograme la jumătatea dispozitivului. În respectivul context, telefonul se îndoaie un pic, dar fiind realizat din plastic, îşi revine la forma iniţială când încetează aplicarea presiunii. Un alt test simulează, prin intermediul unui robot de 100 de kilograme, cum ar fi să te aşezi de câteva sute de ori pe ecranul phabletului.

Au apărut noi informaţii şi pe marginea spaţiului destul de dubios dintre cadrul metalic de la Galaxy Note 4 şi display. Din câte se pare şi dacă veţi cumpăra smartphone-ul în Europa, veţi putea introduce cărţi de credit pe lângă ramă. Nu de alta, dar în manualul acestuia, la pagina 180, a fost introdusă o clauză în care se descrie că ar fi „un rezultat necesar al procesului de fabricaţie“. Cu alte cuvinte „it’s not a bug, it’s a feature“. Partea cea mai bună? Conform aceluiaşi manual, acel spaţiu are mari şanse să se mărească în timp.

Alexandru Puiu
09:00 03.10.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video