Samsung explică problemele de construcție de la Galaxy Note 4

, 01 Oct, 09:00

După ce ieri detaliam la Galaxy Note 4, astăzi a apărut răspunsul oficial al producătorului pe subiect.

note4

Cei de la Samsung au fost primii pe listă când a venit vorba să facă glume pe marginea noilor iPhone-uri „un pic“ cam flexibile. Nu a durat multă însă şi efectul karma şi-a făcut simţită prezenţa.

Zilele trecute a început să se comercializeze în Coreea de Sud noul cu câteva săptămâni înainte de restul mapamondului. Din păcate, primii utilizatori nu au fost foarte încântaţi de noua lor investiţie din cauza unei probleme destul de grave de calitatea a construcţiei. Aceasta se manifesta printr-un spaţiu destul de mare între display şi carcasa din spate a telefonului. După cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos, nu este foarte dificil, de exemplu, să strecuraţi o carte de credit într-un spaţiu care cu siguranţă nu ar fi trebuit să permită aşa ceva.

galaxy-note-4-issues

Pentru că astfel de scandaluri pot lua rapid amploare, nu a durat mult până când cei de la Samsung au oferit o declaraţie oficială pe marginea subiectului. „Problema raportată nu afectează funcţionalitatea şi calitatea Galaxy Note 4. Asigurăm clienţii noştri că toate telefoanele Galaxy Note 4 respectă standardele noastre stricte de producţie şi control al calităţii“, a comunicat compania. Din păcate, replica departamentului lor de PR pare una standard, neoferind o soluţie reală celor afectaţi de problemă.

Partea bună este că gigantul sud-coreean are în vedere problema, deşi va mai dura câteva săptămâni până vom vedea dacă şi unităţile livrate în alte colţuri ale globului vor fi afectate de această calitate slabă a construcţiei.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Cum era de așteptat, băieții de la playtech exagerează defectele produselor Samsung, și atunci când au ocazia, le minimizează pe cele ale Apple.
În primul rând, ăla este un spațiu minuscul, și nicidecum „spaţiu destul de mare între display şi carcasa”.
În al doilea rând, acolo nu intră” o carte de credit”, ci o carte de vizită…

Nici macar o carte de vizita nu-ncape, dar asta e o alta poveste, total de acord cu tine Grigore! P.S. Mai multe detalii aici: https://www.youtube.com/watch?v=bvBEgkiPeOg

Eu nu vad in asta o problema „grava”. Ce va mai place sa exagerati. Rusinica. Cum spunea si Grigore mai sus, acolo nu intra o carte de credit. Daca nu sunteti in stare sa faceti diferenta intre o carte de credit si o carte de vizita, mergeti si vindeti legume in piata. Problema grava este genul celei de la apple, sa se miste camera din telefon, sa iti crape carcasa, sa explodeze telefonul din cauza sistemului de incarcare, etc.

Am avut toate high-edurile de la vechiul I8910 omnia hd, Galaxy s-urile si Note pana la Note 3 si nu sa stricat niciunul pana acum. Dar de la galaxy s3 ultimul ” made in Korea” restul au venit „,made in Vietnam” inclusiv tabletele note 2014 si tab s8.4 si par un pic mai de larg consum

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail