Samsung Project Beyond te va teleporta oriunde, prin realitatea virtuală [VIDEO]

Samsung Project Beyond te va teleporta oriunde, prin realitatea virtuală [VIDEO]

Despre Samsung Gear VR s-a vorbit destul de mult, însă sud-coreenii mai au un gadget de realitate virtuală, denumit Samsung Project Beyond.

project beyond

Casca de realitate virtuală Gear VR este un accesoriu interesant. Este, practic, un suport pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Note 4, suport care incorporează o serie de tehnologii Oculus Rift.

Dacă gadgetul Gear VR este conceput pentru a-ți arăta realitatea virtuală, Project Beyond va putea fi folosit pentru a o creea.

Samsung Project Beyond a fost arătat, pentru prima dată, săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment pentru dezvoltatori. Acum, compania sud-coreeană a decis să ofere mai multe detalii despre această tehnologie.

Project Beyond este o cameră cu design ciudat, concepută pentru a înregistra lumea înconjurătoare la un unghi de 360 de grade. Cum va putea fi ea folosită?

Realizarea de conținut generat de PC pentru realitatea virtuală este o sarcină destul de ușoară în comparație cu înregistrarea acestuia în lumea reală. Project Beyond vrea să schimbe acest lucru, cu ajutorul a 16 camere orientate special încât să poată captura cu ușurință panorame de 360 de grade.

Project Beyond poate înregistra conținut video HD, dar poate să și transmită, în timp real imagini către Gear VR. Practic, asta le-ar da utilizatorilor senzația că s-ar afla în locul în care este montată camera. Practic, ai putea să te teleportezi instant oriunde în lume cu ajutorul realității virtuale.

Camera nu poate fi cumpărată deocamdată și nici nu se știe când va ajunge pe piață, fiind în stadiul de prototip. În schimb, gadgetul Gear VR va ajunge în magazine luna viitoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI