Tu de ce ai folosi un ceas inteligent? LG prezintă punctele forte ale G Watch [VIDEO]

Tu de ce ai folosi un ceas inteligent? LG prezintă punctele forte ale G Watch [VIDEO]

LG, Samsung și Motorola sunt companiile care sprijină platforma Android Wear a Google. Toate trei au anunțat, sau lansat deja, ceasuri inteligente. LG îți arată acum de ce ți-ar fi util ceasul său, G Watch.

gwatch

Ceasurile inteligente au și nu prea au un loc în actualul flux cotidian al utilizatorilor de smartphone. Unii oameni cred că acestea nu vor prinde niciodată, deoarece nu se pot integral la nivel fashion. Ei bine, alții cred că sunt doar telefoane cu ecrane mai mici și cu performanțe mai scăzute. Google crede că le poate da un sens cu Android Wear, după semi-eșecul înregistrat de Samsung cu Galaxy Gear, care folosea o versiune de Android modificată de sud-coreeni.

Printr-un videoclip publicat pe YouTube, LG îți spune de ce e util un smartwatch. În primul rând, îți poți vizualiza rapid mesajele și notificările. Poți răspunde mailurilor prin comenzi vocale, asta dacă trimiți un mesaj în engleză, sau ceasul îți poate traduce o anumită frază. De asemenea, dat fiind că Google Now intermediază interacțiunea cu ceasul, poți realiza căutări online prin comenzi vocale foarte simplu și primești informații contextuale. Spre exemplu, dacă vei zbura cu avionul spre altă țară, Google scanează mailurile tale și extrage datele de zbor.

Neînțelegeri între Google și Samsung: gigantul online vrea sprijin pentru ceasul cu Android Wear

Videoclipul de mai jos are puțin peste patru minute și aduce câteva lămuriri cu privire la utilitatea unui ceas inteligent. Cât despre ce cumperi cu banii dați pe G Watch, acesta are un ecran de 1,65 inci la o rezoluție de 280×280 pixeli, un procesor Snapdragon 400 cu o memorie RAM de 512MB, iar spațiul de stocare este de 4GB. Bateria are 400 mAh.

Citește și: