Samsung Galaxy Note 4, lansat oficial în România. Ce trebuie să știi despre noul phablet

Samsung Galaxy Note 4, lansat oficial în România. Ce trebuie să știi despre noul phablet

Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear S sunt lansate oficial în România.

Lansare Samsung Galaxy Note 4 in Romania FOTO Razvan Baltaretu Playtech (20)

Samsung a lansat astăzi în România Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear S, noul ceas inteligent al companiei. „Samsung Galaxy Note 4 îmbunătățește experiența pe care utilizatorii o au cu smartphone-urile lor, fiind device-ul perfect pentru ceea ce noi am numit creativitate productivă. Pe lângă dimensiunea ecranului și calitatea imaginii, senzitivitatea S Pen-ului a fost îmbunătățită, acesta evoluând de la un instrument de scris la un instrument care crește eficiența“, a declarat Alexandru Munteanu, șeful diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics România, conform comunicatului remis „Playtech“.

Samsung Galaxy Note 4 dispune de o cameră foto principală de 16 megapixeli cu stabilizator de imagine Smart Optic, pentru fotografiile făcute la obiecte în mișcare sau în medii întunecate, iar camera frontală este de 3,7 MP cu f/1,9, care permite atât fotografierea la unghi standard de 90 de grade, cât și la un unghi mai larg de până la 120 de grade, pentru realizarea celor mai bune „seflie-uri de grup”. Galaxy Note 4 vine și cu funcțiile Fast Charging și Ultra Power Saving Mode.

În plus, funcția Voice Recorder, permite înregistrarea, recunoașterea și redarea a până la opt voci diferite, prin difuzorul îmbunătățit, care reduce zgomotul de fundal, având mai multe microfoane integrate în design-ul dispozitivului. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a izola și a asculta anumite voci dintr-o conversație cu mai multe persoane. Noul S Pen a fost construit pentru a oferi o experiența similară cu cea a scrierii cu stiloul pe hârtie. Accesoriul S Pen permite o utilizare avansată a dispozitivului prin funcțiile Action Memo, Screen Write, Image Clip și Smart Select, care îmbunătățesc crearea, stocarea, modificarea și împărtășirea de conținut.

„Playtech“ a testat Samsung Galaxy Note 4 după lansarea de la IFA 2014. Descoperi în acest articol impresiile noastre despre cel mai nou phablet al companiei.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lansare Samsung Galaxy Note 4 i Gear S/”/]

Samsung Galaxy Note 4 și conținutul local

Samsung Galaxy Note 4 le oferă utilizatorilor un pachet variat de conținut cu aplicații disponibile la nivel internațional, completat de o serie de aplicații locale. Printre acestea se numără o colecție de 9 jocuri premium semnate AMA (Hills of Glory 3D, Ocean Run 3D, Pix’n Love Rush, Puzzle 2, A Moon for the Sky, Reverstris, Doodle Fit, Pizza Ninja 3, Yeti on Furry). Parteneriatul oferă acces gratuit la toate aceste titluri pentru o perioadă de 6 luni, inclusiv pentru bunurile virtuale din cadrul jocurilor. Mai mult, România este prima țară care beneficiază de această ofertă.

Lansare Samsung Galaxy Note 4 in Romania FOTO Razvan Baltaretu Playtech (11)

Odată cu lansarea noului Samsung Galaxy Note 4, comunicările utilizatorilor vor fi mai sigure datorită aplicației Trust4Mobile, dezvoltată de certSIGN, companie membră a UTI, prima aplicație românească de criptare în timp real a apelurilor și mesajelor text VoIP, dedicată utilizatorilor de dispozitive mobile Android. Astfel, cumpărătorii Note 4 vor avea acces gratis, timp de 6 luni, la această soluție.

Kidsopia le oferă gratuit utilizatorilor de Note 4 două aplicații educative pentru copii: 0 (joc de învățat numerele pentru copii preșcolari) și „Povești pentru Copii” (o colecție de 15 povești, jocuri de colorat și puzzle-uri). Kidsopia este o platformă educațională pentru preșcolari bazată pe studiul UNICEF: „Repere Fundamentale pentru Învățarea Timpurie a Copilului de la Naștere până la 7 ani” (RFIDT).

Galaxy Note 4 va fi disponibil în culorile: Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold și Blossom Pink.

Samsung Gear S, un ceas inteligent cu 3G

Samsung Gear S este primul smartwatch care poate funcționa independent de telefon. Gear S dispune de conexiuni Bluetooth, Wi-Fi și 3G și este echipat cu senzori și funcții S Health îmbunătățite, dar și cu aplicația Nike+ Running prin care utilizatorii își pot monitoriza sesiunile de jogging, devenind astfel accesoriul ideal pentru activitățile din aer liber.

„Se mișcă foarte bine, meniul este foarte responsib, la fel și touch-ul, și pare mai ușor de utilizat pe un ecran cu o diagonală de 2 inci. Ceasul funcționează cu sistemul de operare Tizen, o iterație mai portabilă a acestuia, și are o mulțime de funcții disponibile direct de pe acesta. Acum, poate fi luat la ”plimbare” (a se citi antrenamente), fără a depinde de telefonul mobil“ – un hands-on complet este disponibil deja pe „Playtech“.

Lansare Samsung Galaxy Note 4 in Romania FOTO Razvan Baltaretu Playtech (13)

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: