Samsung Galaxy Grand Prime se lansează oficial

Samsung Galaxy Grand Prime se lansează oficial

După multiple zvonuri pe marginea acestui gadget, a fost lansat oficial, iniţial în India, ulterior în restul mapamondului.

galaxy-grand-prime

Din categoria smartphone-urilor pe bandă rulantă ale producătorului sud-coreean, astăzi vorbim de lansarea oficială a unuia dintre cele mai accesibile telefoane ale Samsung.

În urmă cu câteva săptămâni au ajuns pe internet primele imagini cu noul membru al seriei . Deşi la momentul respectiv titulatura sub care urma să fie comercializat nu era confirmată oficial, acum ştim că este vorba de Samsung Galaxy Grand Prime. Cu nişte linii de design care aduc aminte de Galaxy S5, noul smartphone se adresează segmentului entry-level, având o carcasă realizată integral din plastic şi un preţ de doar 250 de dolari fără conectare.

Disponibil în prima etapă în India, gadgetul de mai sus poartă numele de cod SM-G530H. Acesta este construit în jurul unui display de 5 inci cu  o rezoluţie destul de mică pentru vremurile actuale, doar 540 x 960 pixeli. Partea de procesare este realizată de o combinaţie între un procesor quad core la 1,2 GHz, 1GB RAM şi o memorie internă de 8GB. Din start va rula Android 4.4 KitKat.

Printre plusurile majore, ce vor fi probabil folosite ca argumente de promovare, se află cele două camere. Camera principală este de 8 megapixeli şi poate realiza filme full HD. Camera frontală, fiind dotată cu un senzor de 5 megapixeli este cu mult peste media celor mai multe smartphone-uri disponibile pe piaţă. Din acest motiv, va fi probabil înfăţişat ca fiind un telefon special pentru selfie-uri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: