Galaxy Grand Neo este un nou smartphone entry level cu ecran generos

, 29 Ian, 14:00

Samsung Neo este o nouă creaţie a sud coreenilor destinată celor cu bugete reduse care îşi doresc un smartphone din gama Galaxy.

samsung-galaxy-grand-neo

Cum am zis şi în trecut, Samsung nu se eschivează să-şi lipească sigla Galaxy pe cât mai multe aparate, în speranţa că îşi va păcăli utilizatori să cumpere şi cele mai slabe dispozitive. Chiar dacă un aparat precum Galaxy Grand Neo nu are nimic în comun cu un telefon precum Galaxy S3 sau Galaxy S4, faptul că integrează cuvântul Galaxy în titlu ar trebui să ajute un pic plecarea sa de pe rafturi.

În altă ordine de idei, acestea un este un terminal foarte slab din punct de vedere al performanţei care ascunde cea mai mică rezoluţie pe care am văzut-o vreodată pe un display de 5 inci. Este vorba de 800 x 480 pixeli, specifică mai degrabă unui telefon lansat în 2010, decât 2014. Partea de procesare este asigurată de un procesor quad core tactat la 1,2 GHz, mai are 8GB de memorie internă şi două camere. Cea frontală este VGA, în timp ce camera principală este construită în jurul unui senzor de 5 megapixeli. Partea de autonomie este asigurată de o baterie de 2100 mAh.

În condiţiile în care Olanda, este pus la vânzare la un preţ de 260 euro, stau şi mă întreb pe cine încearcă să atragă cei de la Samsung cu acest aparat, în condiţiile în care un Nexus 4 de acum un an şi jumătate este mult mai performant şi la fel de ieftin.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail