S-a lansat noul joc turn based strategy Angry Birds Epic [VIDEO]

S-a lansat noul joc turn based strategy Angry Birds Epic [VIDEO]

Anunţat doar de câteva săptămâni, tocmai a fost lansat oficial noul joc, de tip TBS, pentru iOS.

rovio angry-birds-epic-game

Cei de la Rovio se pare că nu vor încheia prea curând procesul de a profita de pe urma francizei Angry Birds. Cu toate că interesul pentru conceptul original al jocurilor din această serie a scăzut semnificativ în ultimii ani, dezvoltatorii au făcut o treabă foarte bună în a crea alte câteva titluri cu aceleaşi personaje. sau Bad Piggies sunt doar două exemple de jocuri care nu mai au nici o legătură cu trasul cu praştia.

Cea mai recentă tentativă de a reînvia flacăra de altă dată pentru păsările nebune vine sub forma jocului Angry Birds Epic. Acesta este un titlul de tip TBS sau Turn Based Strategy, similar ca şi mecanică de joc cu seria Heroes of Might and Magic sau Disciples. În el vă puteţi crea şi personaliza arme, armuri şi poţiuni, fie prin trudă şi răbdare, fie prin bani reali transformaţi într-o monedă virtuală.

Jocul este free-to-play, asta înseamnă că îl puteţi descărca fără probleme şi vă puteţi juca fără a cheltui vreun ban. Achiziţiile in-app, deşi vă fac viaţa mai uşoară în Epic şi generează profit dezvoltatorilor, sunt opţionale.

În prima etapă, jocul va avea parte de o lansare lentă prin AppStore-ul din Noua Zeelandă. În câteva zile, următoarea etapă a propagării va include AppStore-ul Apple din Australia şi Canada. După ce aceste experimente îi vor ajuta pe cei de la Rovio să îşi formeze o opinie despre stabilitatea serverelor lor, la scurt timp vom beneficia de o lansare globală pe iOS şi, cu puţin noroc, pe Android şi WP8.

Înainte să vă decideţi dacă acest gen de jocuri este pentru voi, trailerul de mai jos de gameplay vă oferă o imagine de ansamblu foarte bine definită despre acţiunea din Angry Birds Epic.

Citește și: