Razer se aliază cu NZXT pentru o carcasă customizată

Razer se aliază cu NZXT pentru o carcasă customizată

Razer este probabil cel mai cunoscută pentru perifericele și accesoriile sale de gaming. Unul dintre produsele interesante ale acestuia este desigur Razer Blade, un laptop de gaming foarte subțire.

Razer NZXT

Se pare că în ultima vreme, Razer a intrat și pe zona de headset-uri și chiar și sisteme de sunet pentru gameri și pasionați. Ultimul său produs, o carcasă PC realizată împreună cu NZXT, denotă faptul că vor intra în curând și pe acest segment. Carcasa poartă numele de NZXT H440 și a fost dezvăluită în cadrul conferinței de gaming E3. Aceasta poartă desigur denumirea ”Design by Razer” iar H440 este primul rezultat al acestei colaborări interesante, care sunt sigur că va aduce consumatorilor produse deosebite.

Exteriorul este complet negru, la fel și interiorul, logo-ul Razer este pe partea din față a carcasei și există o schemă de iluminare LED de culoare verde la bază și pe partea din spate. Producătorul a optat de asemenea pentru o fereastră mată pe laterala stângă a carcasei, iar interiorul a suferit o serie de modificări minore, care îmbunătățesc însă fluxul de aer. Nu știm cât de eficientă este acum pentru că nu am avut încă ocazia să testăm nici modelul NZXT H440 după care a fost creată această variantă.

Prețul acesteia va fi puțin mai ridicat față de modelul de bază care costă acum aproximativ 120 de dolari. Varianta Razer va avea probabil un preț de 150 de dolari.

Razer NZXT 1

Razer NZXT 2

Razer NZXT 3

Citește și:
Etichete: